facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nele

Adres: Stationsplein 15 , Kortemark 8610, BE
Telefoonnummer: 051 56 68 99
Stad: Kortemark
Route: Stationsplein 15
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Nele Kortemark dagschotel, Restaurant Kortemark Markt, Nieuw restaurant Kortemark, Dagschotel Kortemark, Bistro Kortemark, 'T Haantje Kortemark, Restaurant Handzame, Restaurant Lichtervelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Balou Bistro Balou 358 meter Heel vriendelijk en lekker! Niks is te veel. Een echte aanrader!
Den Arend Den Arend 362 meter
Recensies
Interieur kramikkig en van de jaren '70. Stoelen kunnen zo op het stort. Naar het menu gevraagd maar er was enkel een dagschotel biefstuk friet en soep. Mijn echtgenote eet geen rund en vroeg naar iets anders. Garnaalkroketten was de enige optie. De zogezegde tomaten-groentensoep was een waterige oplossing wschl uit blik. Biefstuk viel mee maar de twee miezerige garnaalkroketten waren veel te weinig voor een hoofdschotel. Prijs was om achterover te vallen. 18 € + 3,5 € kroketten + soep terwijl de dienster het liet uitschijnen dat de kroketten aan dagschotelprijs 13 € soep incl. zouden geserveerd worden. De eigenaars vonden het niet de moeite om ons te begroeten en de houding van de uitbaatster aan de kassa was arrogant en schaamteloos. Absoluut onaanvaardbaar! 1 ster is al te veel ...
Altijd lekker eten en vriendelijke bediening. Je kan er terecht voor een dagschotel tijdens de week of gewoon om a la carte te eten tijdens het weekend.
Super lekker eten. Graag een pluim voor die attente bediening.Eten: 5/5
Super gezellig en een zeer goede bediening. Een echte familiesfeer, wat je tegenwoordig niet veel meer ziet! Zeer betaalbaar en lekker .. hier krijg je geen lucht op je bord, waar je tegenwoordig veel te veel moet voor betalen!! Ook het contact met de chefkok is fantastisch .. een echte grappenmaker : Restaurant nele is een echte aanrader !!
We hebben een dagschotel gegeten: op vrijdag is dit biefstuk. Prima in orde. Hele vriendelijke mensen. Het is een grote zaak maar zo ingericht dat je toch privacy hebt en het gezellig zitten is. Er is privé parking voorzien juist voorbij het restaurant:handig.
Heel vriendelijke bedoeling en zeer lekker voor eten. Zeer aanvaardbare prijs.
Altijd heel verzorgde en lekkere dagschotels. Super vriendelijke bediening.
Het interieur van het restaurant is wat blijven stilstaan met de tijd, maar de gerechten zijn lekker! Goede vlaamse keuken, zonder meer... En je hebt de kok die nog eens door het restaurant loopt, om te zien of alles ok is. Volks, en goed!
De lekkerste dagschotel in gans Kortemark! Eenvoudig maar zeer lekker. Ook een zeer vriendelijke bediening en steeds in voor een babbel!
Ongelooflijke vriendelijke bediening. Maar ook zeer goede kwaliteit van het eten. Doe zo voort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid