facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nekkerpool

Adres: Nekkerspoel-Borcht 19, Bonheiden
Telefoonnummer: +3215557005
Stad: Bonheiden
Route: Nekkerspoel-Borcht 19



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Nekkerpool, De Nekkerpool inloggen, De Nekkerpool, Nekkerpool beschikbaarheid, Nekkerpool tarieven, Nekkerpool tickets, Nekkerpool Mechelen, Nekkerpool contact
Recensies
Prima zwembad voor een redelijke prijs, ook fijn dat ze tegenwoordig een extra zwembad van 0.9m diepte hebben voor kinderen. Verwacht geen spektakel, maar dat hoeft mijns inziens ook niet voor een redelijke prijs zoals die is.
Wij komen hier graag zwemmen. Wel jammer dat ze nog steeds die Corona uren hanteren. Daar snap ik het nut niet meer van in op vandaag.
Leuk zwembad met nooit te veel zwemmers en een grote parking ter beschikking.
Ongelukkig maar veel te lang aanschuiven en het peuterbad was stuk. Daardoor veel te druk in de andere baden.
Steeds goed maar ingewikkeld als je gewoon iets wil gaan drinken in de zomer
Goed zwembad, geen sauna, stoombad.
Modern zwembad met acceptabele toegangsprijs. Wanneer je de toegang betaald via hun site betaal je minder.
Net gaan zwemmen. Mijn man had perongeluk een foute zwemshort mee, mocht er niet in blijven terwijl er eigenlijk geen kat in het zwembad was..., mijn man koopt een zwembroek aan de kassa en komt terug in het water. 15min later komen ze zeggen dat we uit het water moeten want dat de tweede shift komt... De redders zeiden dat we eruit konden en dan terug aan de kassa konden vragen of we er terug in mochten.. Te zot voor woorden?! Dan hadden ze ons er even goed kunnen inlaten. 5eu50 per persoon betaald voor amper in het water te mogen. Dat er regels zijn snappen we volkomen, maar een klein beetje menselijkheid had hier wel op zijn plaats geweest... 1keer en nooit meer!!!
Wat een mooie omgeving! Trek je wandelschoenen of loopschoenen aan. Prachtige omgeving
Zeer fijne bediening, heel lekker gegeten en de porties waren zeker voldoende. Alleen was het wek heel lang wachten... Een uur voor een croque vind ik toch wat te lang.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid