facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Negundo Sports

Negundo Sports

Info

Badminton
Squash
Escalade
Foot 2X2

Geschiedenis

Venez découvrir une nouvelle façon de faire du sport…INDOOR !
Vous vous dites encore une salle de musculation et de cours collectifs …
Pas du tout ! Notre créneau : Réhabiliter le sport plaisir de JOUER et d’être ENSEMBLE !
NEGUNDO SPORTS, c’est un complexe sportif de 2 000 m² sur le zoning d’activité de Tournai
6 terrains de Badminton, 4 terrains de Squash, 187 m² de mur d’Escalade, 2 terrains de Foot 2 contre 2 et 2 terrains de volley-ball.



"Une petite pause?Venez la passer au Negundo Sports et découvrez notre unique salle située à TournaiSalle multisports -Squash,badminton,escalade,foot2x2,Spinning.Biking,préparation physique avec coachs personnels, danses adultes et enfants, Yoga, Pôle danse, Krav maga, Pickleball etc. Cours collectifs et individuels, présence de kinés sportifs.Bar-Que vous soyez plutôt Softs, Café, Bières, Vins, Alcools, Cocktails, Irish coffee nous avons probablement de quoi vous plairePetite resto-tous les joursResto-chaque jeudi et vendredi midi et soirÉvénements-Stages-Anniversaires adulte et enfant-location de salle de fêtes-Location aux écoles-SoiréesMagasin-E-shop et sur place : Padel,Badminton,Squash,Tennis,Escalade"
Adres: Rue du Progres 4 , Tournai 7503, BE
Telefoonnummer: 069 45 54 22
Stad: Tournai
Route: Rue du Progres 4
Postcode: 7503


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 10:00-20:00
Zondag: 10:00-14:00

Recensies
Beste badmintonzaal waar ik ooit gespeeld heb.
Waouww, onze kleine jongen heeft deelgenomen aan een EHBO-cursus, brandpreventie Bruyère David tussen de middag aten we daar, en het was uitstekend, een goed restaurant waardig of nog beter, vol aux vents, salade kip, zalmsalade, een echte traktatie en een heel groot bord. Wat het sportcomplex betreft, het is erg groot en zeer goed ingedeeld en georganiseerd
Kwalitatieve squashbanen! Zeer warm welkom van managers/medewerkers. Kortom, een referentie op Doornik!
Een plek om te sporten zonder per se een jaar lid te hoeven zijn van een club en een fortuin te betalen! Modern sportcomplex met diverse sportactiviteiten, waaronder; -badminton; -squash; -escalatie: -andere lichamelijke activiteiten binnenshuis. De prijzen zijn redelijk bijvoorbeeld: 10€/u voor de huur van een badmintonveld. Uitgerust met een gezellige "bar" ruimte waar u kunt eten. Goed uitgeruste en gratis kleedkamers douches, lockers, toiletten, etc..
Een goed bier voor na het werk
Moderne en vriendelijke plek. Ruime keuze aan activiteiten voor volwassenen bad, squash, klimmen, kravmaga, paddle, partyrobic of paaldansen en voor kinderen bad, klimmen en multisportcursussen tijdens de vakanties. Aan de bar kunt u de sportsessie verlengen met een drankje en zelfs een maaltijd. Het buitenterras is zeer aangenaam voor zonnige dagen. Mijn enige ontbrekende ster is een verbeterpunt: de netheid van de kamer boven en de geur van de kleedkamers en douches die zeker verband houden met een evacuatieprobleem.
Het is geweldig, goede sfeer, mooie kamers, een leuke bar waar je na de inspanning troost kunt vinden! ; Het is een zeer goede plek om een ​​sportief moment met vrienden door te brengen!
De beste plek in Doornik om te badmintonnen, squashen of klimmen in Doornik. De reservering van het terrein is vereenvoudigd, met de online reservering is de plaats ruim. Wat betreft de kosten, het is matig.
Compleet sportcentrum. Aangename omgeving
Eindelijk een klimmuur in Doornik ... het is stom dat hij niet hoger is, maar door de moeilijkheidsgraad van de stemmen hoef je je niet te vervelen. Op een dag zal ik de gerechten moeten proeven na een goede sessie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid