facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nederlandse Cultuur Schaarbeek

Nederlandse Cultuur Schaarbeek

Geschiedenis

De dienst Nederlandse Cultuur van Schaarbeek biedt haar publiek niet alleen cultuur van de bovenste plank, maar ook gelegenheid tot fijne babbels. U hoeft niet op de rode pluche van een theaterzeteltje te gaan zitten om cultuur mee te pikken, wij serveren het u graag op plekken waar u dagelijks komt of op momenten waarop u het niet verwacht.

De dienst Nederlandse Cultuur wil cultuur dichter bij mensen brengen en mensen dichter bij elkaar. Om dit te bereiken proberen we ons aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken. We richten ons dan ook tot een ruim en breed publiek, over de leeftijds- en taalgrenzen heen. Tentoonstellingen, concerten of een thé dansant, circus, theater of dans, in een Schaarbeeks park, salon of op een podium ... we bieden het u allemaal. De dienst werkt hiervoor regelmatig samen met andere culturele partners, met de Nederlandstalige bibliotheek en gemeenschapscentrum De Kriekelaar als belangrijkste "compagnons".

Adres: Vifquinstraat 2, 1030 Schaarbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/240 34 34
Stad: Schaarbeek
Route: Vifquinstraat 2
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: 1030cultuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kriekelaar GC De Kriekelaar GC 670 meter Heel toffe ruimtes, vooral de grote zaal en de foyer met terras!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid