facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neckermann Belgium

Adres: Diestsestraat 141, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 16202448
Stad: Leuven
Route: Diestsestraat 141
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: TUI Neckermann, Neckermann reizen Spanje, Neckermann last minute, Neckermann catalogus, Neckermann autovakanties, Sunweb Neckermann, Neckermann vakantiewinkel, Neckermann Stunt van de dag
Recensies
4 dagen voor vertrek kreeg ik een telefoontje van hen met de boodschap dat mijn vlucht is geannuleerd en ik heb alleen maar 2 opties of wel een heel vroege vlucht nemen of wel een vlucht met 9 uur transit hoewel een optie had om heel de reis te annuleren maar ze hebben dit niet vermeld. De luchtvaartmaatschappij was heel slecht en cheap en bij de terug reis zijn onze bagages niet aangekomen. Het hotel was 5 sterren maar ik geef het 4 of minder, oud maar vriendelijke mensen. Dit is de laatste keer dat ik op vakantie gaan via Neckermann.
Zéér goed geholpen door Sarah vandaag! Er werd heel goed geluisterd naar waar we precies op zoek waren en Sarah heeft ons precies de reis voorgesteld naar waar we opzoek waren.
Vriendelijk Goed geholpen
Altijd heel goede vakantie s gehad.
Hen daar tevergeefs enkele keren gebeld zijn dan naar kantoor in woluwe shopping center in brussel gegaan maar is steeds gesloten en ook zonder antwoord.
Een heel professioneel team waarbij geen moeite teveel lijkt en hun klanten begeleid tot het laatste moment.
Behulpzaam en helpende.zeer goed.
Zeker aanrader voor uw volgende vakantie
Zeer vriendelijke mensen en goede service super
Goede ontvangst. Vriendelijk en gedienstig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid