facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neckermann Belgium

Neckermann Belgium
Adres: Lange Zoutstraat 23, 9300 Aalst
Telefoonnummer: +3253771600
Stad: Aalst
Route: Lange Zoutstraat 23
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Neckermann hotel Only, Neckermann vakantiewinkel, Pakketreizen Neckermann, Dichtbij vakantie Neckermann, www.neckermann.be last minute, Neckerman Frankrijk, Neckermann Turkije, Neckermann Tenerife
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMW Auto & Cultuur Club Vlaanderen  vzw BMW Auto & Cultuur Club Vlaanderen vzw 2 km Officiële BMW Auto Club van Vlaanderen.
Recensies
Super team.. Jennifer heeft ons hart gestolen! Een top madam, vol passie en liefde voorhaar job.. je vertrekt al met een enorme glimlach als je bij haar de Neckerman winkel uitgaat en je komt met een nog bredere glimlach terug van jouw reis , die zij op maat voor jou probeert op te stellen!! We kijken al uit naar onze volgende reis via jullie kantoor ..
Super goed advies gekregen voor een twijfelachtige vakantie! Super goed hotel uitgekozen voor ons en de vakantie was gewoonweg TOP! Zeker een aanrader en komen zeker en vast nog eens terug! Een welgemeende dank je wel aan Jennifer! Youri & Mandy
Jennifer is een geboren reisconsulente in hart en nieren! Ze staat telkens paraat voor een woordje uitleg, kijkt naar de wensen en noden van de klanten en biedt op deze manier een uitstekende service om je een zorgeloze vakantie te bezorgen. Haar doel? Blije gezichten! Een toppertje! Allen daarheen dus.
Vorige week last minute geboekt bij Neckermann Aalst. Ik werd geholpen door Jennifer, die alle tijd genomen heeft om mij te helpen. En steeds met de glimlach Topservice!
Neckerman Aalst geweest,echt een aanrader!!! Super vriendelijk en perfecte uitleg gekregen,geen enkele vraag was teveel,ze nemen de tijd voor u om u tot in de puntjes alles uit te leggen,goeie start van de vakantie noem ik het!!!!!!!!topservice van een top team en voor herhaling vatbaar!!!!!bedankt jennifer en collega's. Grts lisbet en john.
Super vrouwen. Ben geholpen geweest door Jennifer. Een super madam! Die heeft een persoonlijke aanpak gedaan. Echt de max.
Super ontvangst gehad, zeer joviale dames en klaar om te helpen zeker in deze moeilijke corona tijden hebben ze ons met veel geduld geholpen en stonden ze steeds klaar om al onze moeilijke vragen te beantwoorden. Top team.
Ik heb een geweldige trip beleefd dankzij Jennifer. Zij hielp me mee de knoop doorhakken en zorgde voor mijn boeking. Topservice!
Heel vriendelijk en behulpzaam . Thanks Jennifer en komen zeker terug bij jullie
Waardeloos. Beleefd maar klantonvriendelijk, geen persoonlijke aanpak. Leeg bureau maar na 5 min weggestuurd met "we sturen aanbiedingen per email". Duur - waar is promotie,?waar is uitleg? We gaan ergens anders. Wat een verschil met spijtig genoeg gesloten bureau in Wetteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid