facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neckermann Belgium

Neckermann Belgium

Info

Team Wijnegem staat graag voor je klaar om al je vakantiewensen tot een goed einde te brengen! Kom gerust langs in onze shop in het Wijnegem Shopping Center!



"Parking naast AS Adventure"
Adres: Turnhoutsebaan 5/602, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: +3233551955
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5/602
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 20:00
Dinsdag: 09:30 - 20:00
Woensdag: 09:30 - 20:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Neckermann catalogus, Neckermann vliegtickets, Neckermann reizen, Neckermann online, Neckermann Reizen Spanje, Neckermann last minutes, TUI Neckermann, Neckermann autovakanties
Recensies
Proficiat voor de topverkoopster Shana daar wordt je altijd prima geholpen in wijnegem
De beste winkel samen met Neckermann Antwerpen verdienen wel geen 5maar een tien top verkopers Shana en co Toppie I
Ze helpen je graag en geven zeer goed advies.
Onprofessioneel, slechte service
beste service! Mijn ma en ik willen vieren dat we al zoveel 10 en 5 jaar kanker vrij zijn. Er is tijd door de medewerker genomen om ons te helpen. Ze heeft rondgebeld om voor ons de beste deal te krijgen in een prachtig hotel waar een andere collega verbleef in Zanzibar. Hopelijk heeft deze dame na alles wat er gebeurt met het faillissement nog een job. Als ik tien sterren kon geven voor haar service had ik het gedaan!
Ze zoeken samen met jou tot ze de juiste vakantie/hotel gevonden hebben, elke keer supertevreden; topkantoor! Top personeel! Niet twijfelen om je vakantie hier te boeken.
Zeer vriendelijk & behulpzaam team makkelijk bereikbaar alle nodige documenten & luchthaven vervoer worden indien je dit wenst voor u geregeld tegen een redelijke prijs.
Onprofessioneel, slechte service. Wou info over welke mogelijkheden om in paasvakantie nr Spanje te vliegen -> bediende : oh dat is drama, dat gaat niet meer lukken, we zullen eens kijken .... ondertussen nam ze andere telefoon aan, mij 15 min. gewoon laten zitten en persoon aan telefoon geholpen! Raar dat dit moeilijk zou zijn om een reis te boeken, juist ervoor TUI travel binnengestapt, die had op 5 minuten iets gevonden ! slechte reclame zou ik zeggen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid