facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neckermann Belgium

Neckermann Belgium
Adres: A. van Landeghemplein 14, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: +3238662908
Stad: Willebroek
Route: A. van Landeghemplein 14
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: neckermann.nl last minutes, Dichtbij vakantie Neckermann, NECKERMANN Zwitserland, Inpakken en wegwezen Neckermann, NECKERMANN Italië, Neckermann Tenerife, NECKERMANN winterzon, Neckermann Turkije
Recensies
Ondanks dat ik online een reis boekte werd ik door Evy van Neckermann Mechelen direct onthaald met een welkomsmail voor verdere vragen en inlichtingen. Ik werd na mijn boeking nog bijgestaan om zaken te regelen waar ik aanvankelijk niet aan had gedacht en ook tijdens mijn reis werd mijn online check-in door Evy telefonisch in orde gebracht omdat het mijzelf online niet lukte. Voor ons een heel klantgerichte topervaring met geweldige service!
Zeer vriendelijke ontvangst, boeken er al meerdere jaren onze vakanties en worden steeds met een glimlach ontvangen, zeer professionele uitleg en ze boeken steeds de beste hotels voor ons.... Tot in de puntjes geregeld
Wij komen hier al jaren en steeds top service.Als je bij hen boekt weet je dat je een super vakantie gaat hebben.Bedankt voor jullie inzet en kennis!
Helemaal niet tevreden! We gingen ons informeren om vervolgens gewoon niet geholpen te worden. Weg gestuurd zonder enig advies. Ook in het verleden al negatieve ervaringen mee gemaakt. Hier zie je ons niet meer!
Dienst na verkoop ontbreekt compleet. Ondanks meerdere pogingen krijgen we geen nieuws, noch bijstand van het reisbureau ivm wettelijke compensatie in het kader van een gecancelde vlucht op 01 Januari 22. Doorverwijzen naar een onbereikbare luchtvaartmaatschappij heeft weinig met klantenopvolging te maken.
Een kind van 2 jaar weigeren om naar het toilet te gaan terwijl we een vakantie aan het zoeken zijn... dit vind ik schandalig.
Zij hebben mij goed geholpen bij de betaling van vakantie, mits er een probleem was met de online betaling. Super
Zeer behulpzaam. Wij hadden 4 favoriete hotels en hier hebben we eentje van gekozen samen met hun hulp. Geen moment spijt van gehad. Ook als je vragen hebt kan je steeds bellen of mailen.
Al jaren klant bij neckermann, nu nieuwe samenwerking met Sunweb en Corendon, wel dubbele aanrekening voor dossierkosten! Jammer, zo gaan er vele klanten naar Tui....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid