facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neckermann Belgium

Neckermann Belgium
Adres: Rue Neuve 123, 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +3222500150
Stad: Brussels
Route: Rue Neuve 123
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:30
Zaterdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: neckermann contact, neckermann reizen 2019, neckermann nl, neckermann stunt van de dag, neckermann reizen 2018, neckermann 2019, neckermann autovakanties, thomas cook
Recensies
Zeer onaangename ontvangst Nauwelijks als het personeel wil controleren op vliegtickets
Ik ben erg blij met dit bureau. Ik werd vandaag geadviseerd door Doris die ik bedank voor haar oplettendheid, haar vriendelijkheid en haar professionaliteit.
Reisbureau dus in de toeristische sector en op feestdagen gesloten.. nutteloos.
Een zaterdag voor het begin van de zomer 1 enige persoon in het bureau...
Ik wilde Fulya bedanken. Het is zo leuk om zulke efficiënte mensen tegen te komen! Dit soort mensen die begripvol, menselijk en gepassioneerd zijn over hun werk, worden geweldige professioneel sprekende mensen. Ik wens je een heel goede voortzetting in wat je doet, want je luisteren, je tijd en je vastberadenheid hebben me een antwoord gebracht dat zelfs het hoofdkantoor in Gent niet heeft kunnen oplossen. Ik hoop je snel te zien !
Mijn ervaringen zijn voor mij geweest
Attente service zeer goed contact
Vriendelijkheid onberispelijke service niets te zeggen
Hallo, ik was er gisteren voor een reservering en de gastvrouw die ons ontving was erg brutaal. Ik zal mensen om mij heen adviseren daarheen te gaan. Ik hoop dat ze niet allemaal hetzelfde klinken.
Als ik meld dat ik een andere beschikbaarheid op de site heb gezien dan de voorgestelde, krijg ik te horen "als ik het niet zie, is het niet mogelijk"... Ben ik daarom een ​​leugenaar? Brer Ik raad dit bureau niet aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid