facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NB Sound & Light

NB Sound & Light

Info

NB Sound & Light is uw partner in licht- en geluidsinstallaties voor alle evenementen: van trouw- en bedrijfsfeesten, fuiven of live-optredens.



"A NBFilm é especialista em som e estética automotiva e está no mercado há mais de 25 anos, sempre com o objetivo de desenvolver serviços que proporcionem um grau elevado de satisfação para os nossos clientes. Trabalhamos com produtos de alta qualidade e as melhores marcas, comercializando e instalando uma ampla gama de equipamentos de som, películas automotivas, polimento, vitrificação, cristalização e acessórios que proporcionarão muito mais segurança e conforto para o seu veículo.Traga seu veículo e agende um horário agora mesmo!"
Adres: Hertevelden 99, 2370 Arendonk
Stad: Arendonk
Route: Hertevelden 99
Postcode: 2370


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VREvents VREvents 84 meter "Wij zijn een partyverhuur bedrijf dat instaat voor een complete service waardoo...
Recensies
Het is vele jaren en veel auto's geleden dat ik NB ontdekte. Alle vrienden en familie maken ook gebruik van de diensten die elk voertuig waarderen. Films, geluid, veiligheidsvoorzieningen, hygiëne etc.; allemaal uitgevoerd door het goed opgeleide personeel ter plaatse. De zorg is geïndividualiseerd en ze hebben altijd nieuws en geweldige suggesties. Ik raad ten zeerste aan!
Al mijn ervaringen gedurende de 20 jaar zijn altijd geweldig geweest. Mijn auto's komen altijd uit met producten van de beste kwaliteit en veiligheid. Als u denkt dat er geen oplossing is, daar vinden ze de oplossing voor alles wat betrekking heeft op de veiligheid, netheid en schoonheid van uw auto, dat garandeer ik u.
Eerste keer in dienst bij NB Filmes. Zeer goed werk, aandacht en opleiding aanwezig. Ik kom terug wanneer het nodig is, bedankt. Ik raad aan.
Ik heb verschillende klussen gedaan en ben zeer tevreden met het resultaat. Van multimedia center installatie, geluidsupgrade, filminstallatie en upgrade van lampen en verlichtingssysteem.
Iedereen was zeer attent voor mij, ik voelde me niet alleen een klant maar een vriend. Ze hebben mijn auto een make-over gegeven, ze hebben mijn droom waargemaakt! Dank aan het hele team!
Ik beveel de plaats aan, uitstekende service uitgevoerd in mijn Santa Fé, met kwaliteit en geweldige service geleverd door Márcio, die zeer attent is.
Zeer goede service en geweldige eerlijke prijs. Ik ga er altijd vele jaren heen. Ik waardeer de netheid en ook een geweldige energie Eduardo
Uitstekend werk en service. Ik raad deze plek en zijn diensten ten zeerste aan. Mario is een uitstekend persoon.
Perfecte service! Snel en objectief. eerlijke begroting werk heel goed gedaan
Quality of Service, zoeken naar de ideale oplossing om de klant van dienst te zijn en kwaliteit in de installatie van accessoires maken NB's onderscheidend vermogen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid