facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Navigo - Nationaal Visserijmuseum

Navigo - Nationaal Visserijmuseum

Info

Laat je fascineren door het vissersleven!

Geschiedenis

Hier kunt u terecht met al uw vragen over het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum. Ook reacties en/of suggesties zijn welkom! Wij helpen u graag…

Op onze pagina gelden enkele spelregels. Kritiek kan zeker, maar discriminatie, kwetsend taalgebruik, persoonlijke, beledigende of racistische aanvallen en trolling zijn hier niet toegelaten. Deze berichten zullen we dan ook verwijderen.

Het NAVIGO-museum is een gemeentelijke overheidsdienst. Berichten van politieke aard en commerciële reclame kunnen dan ook sowieso niet op deze pagina.



"Het skelet van potvis Valentijn van Sint André keert binnenkort terug naar Koksijde en dat heeft ingrijpende gevolgen voor het NAVIGO-museum. Want om het skelet van 17 meter te tonen, is er meer ruimte nodig. Daarom is het museum gesloten. De opening van het nieuwe museum is gepland najaar 2024. Ondertussen vindt ook de eerder geplande bouw van een nieuwe depotruimte en demonstratiekeuken plaats."
Adres: Pastoor Schmitzstraat 5, 8670 Oostduinkerke
Telefoonnummer: +32 (0) 58 51 24 68
Stad: Oostduinkerke
Route: Pastoor Schmitzstraat 5
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Visserijmuseum Oostduinkerke, Noordzeeaquarium Koksijde, Visserijmuseum Nieuwpoort, NAVIGO Facebook, Oostduinkerke De peerdevisser, Oostduinkerke bezienswaardigheden, Oorlogsmuseum Koksijde, VR Koksijde
Recensies
Zeer aangenaam museum. Zowel voor groot als klein. Voor ons zeker een aangename verrassing. Het museum is deze zomer gratis te bezoeken. Vanaf september sluit het voor een lange tijd omwille van verbouwingswerken. Ga zeker ook iets drinken in het nabijgelegen estaminet de Peerdevisscher!
Onze meisjes van 2, 4 en 5 jaar vonden het leuk. Ze toonden oprecht interesse doordat ze enorm visueel geprikkeld werden. Het morsewoordenboek vonden we geweldig! Het zeemansboekje erbij was een voltreffer en de tattoo die ze als cadeau kregen voor vervolledigen van alle opdrachten in het monsterboekje, was de kers op de taart. We komen zeker nog terug, want we hebben lang nog niet alles kunnen lezen ;-. Straks gaan we wel heerlijk genieten van het peerdevisschersbiertje je kan deze ter plaatse kopen.
Prachtig museum. Geeft mooi de historiek van visserij mee. Soms ook tijdelijke tentoonstellingen. Ook voor kinderen zeer geschikt.
Heel tof met de kids die de schatkist van vlieg via opdrachten moesten vinden. Interessante kijk op het leven van onze vissers.
Fantastisch museum om eens helemaal onder te duiken in de geschiedenis van de visserij. Ook met kinderen een aanrader! Fijne zoektocht ook! Lekker restaurant erbij en vele stilte-momenten bij het heftig leven dat de vissers lijden. Supersympathieke crew ook!
Interessant ! Mooi museum ! Indrukwekkende aquaria ! Aanrader !
Mooi , leerrijk museum en nadien gezellig genieten op vrijdagavond tijdens de zomermaanden van het folklore marktje en leuke life muziek
Prachtig museum, zeer geslaagd.
Op dit ogenblik wordt het museum vernieuwd en is het gratis te bezoeken. Wij genoten erg van het aquarium en hebben de vissen lang geobserveerd. Er is ook een leuke zoektocht voor kinderen.
Leuk, vooral het aquarium maakt indruk bij kleine kinderen. Leuke zoektocht met ´schatten van vlieg'. Achteraf kan je nog iets drinken of eten in het aanpalend café ´de Peerdevisser'.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid