facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Navada

Navada
Adres: Dorpstraat 23 , Ekeren 2180, BE
Telefoonnummer: 03 541 43 46
Stad: Ekeren
Route: Dorpstraat 23
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: NAVADA piercing Ekeren
Recensies
Meest onvriendelijke winkelier ooit! Ik kwam hier gewoon even een vraag stellen hoe dat ik iets kan doen. Hij ging direct in verdediging en zei kan je dat niet op de website zien? Wij bieden die service alleen als iets koopt. Met andere woorden je moet hier zelfs betalen voor een vraag te stellen, echte afzetters dit! Mijn aanrader, winkel hier nooit!
Bedankt voor de super snelle levering van de gegraveerde hanger met ketting. Super mooi werk.
ik heb 2 weken geleden een traguspiercing gekocht, ze hebben me €2 laten betalen om die te plaatsen terwijl mijn gaatje nog open was en na 2 weken is de piercing stuk gegaan.. ik raad deze plaats af! degene die de piercing doet, is ook heel nonchalant, onvriendelijk en doet alles met tegenzin…. ik begrijp niet waarom hier nog mensen naar toe gaan.. gewoonweg SCHANDALIG!!!
Super vriendelijke en bekwame mensen! Heel eerlijk en correct. Smeren je niets aan wat voor jou niet goed is. Geven de nodige informatie. Echt top!
De dames geven zeer professionele behandelingen en zijn altijd heel vriendelijk en voor mooie juweeltjes kan je bij Danny terecht....kortom een echte topzaak. Een aanrader voor iedereen. Bedankt !Services: Ontharingsbehandeling met laser
Heel tevreden van de vriendelijkheid zeer steriel zekker een aanrader om naar daar te gaan
Laat hier NOOIT een piercing zetten! De piercer lijkt niet te weten wat ze doet, mijn tong was helemaal opgezwollen bij elkaar genepen na dat ze de piercing had gezet omdat het staafje te kort was, ik had super veel pijn…natuurlijk wilde ik deze direct er uit, dit was dus niet mijn fout maar de fout van de piercer! Alsnog moest ik €10 betalen voor de naald die ze gebruikte schandalig.
Heel tevreden! Ik kom hier graag!Services: Acrylnagels
Een klein maar zeer gezellige zaak met een ontspannende sfeer en aangenaam personeel die uitstekend werk leveren. Natascha Bovijn die mij behandelt verdient het meeste van de eer, voert zeer tevreden werk en is een zeer positief en aangenaam persoon, ben u zeer dankbaar en blij dat ik u ken. Aan haar en de zaak: dank u wel en keep up the good work!!!!!
Al enkele keren gellak laten plaatsen. Steeds zeer tevreden. Goeie service, vriendelijk personeel en de lak zelf blijft met gemak 4 weken zitten dan moet je wel de uitgroei erbij nemen :-D. Ik ben vaste klant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid