facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuzzi Editions

"Seats and Sofas Machelen is gelegen aan Brussel-Noord, langs de R22 en nabij de N21. Bij onze Megastore kunt u gratis parkeren. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Bij Seats and Sofas Machelen zijn we tijdens de week elke avond open. Wij zijn 6 dagen per week open en onze Megastore is ook in het weekend geopend. Kom gerust langs bij onze Megastore in Machelen, zodat u onze collectie kunt bekijken en uitproberen. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om van tevoren alvast een afspraak te maken. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een nieuw salon dat perfect bij u en uw interieur past."
Adres: ZAVENTEMSESTEENWEG 154-160, 1831 Diegem
Telefoonnummer: +3227204920
Stad: Diegem
Route: ZAVENTEMSESTEENWEG 154-160
Postcode: 1831



op zoek naar gerelateerd: Natuzzi Editions prijzen, Verschil tussen Natuzzi en Natuzzi Editions, Natuzzi verkooppunten, Natuzzi outlet België, Natuzzi Editions leder, Natuzzi Editions Hoekbank, Natuzzi Editions verkooppunten, Natuzzi Italia collection
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reno meubelen & keukens Reno meubelen & keukens 0 meter Reno komt hun garantievoorwaarden niet na en staan ook nergens vermeld in hun verkoop...
Recensies
Wat keus aan zetels en bij binnenkomst waren zeer vriendelijk, maar bij info over waren ze wel opdringerig. We kijken graag rond bij verschillende winkels om een idee te hebben wat bij ons past. Als we vroegen wat zo de prijs was voor de combinatie die voor ons handig zou zijn dan kwam nog iemand anders om te onderhandelen met de korting . Zo pushen dat je zou toegeven. We zijn de winkel uitgegaan met een suffe kop. We houden niet van gepusht te worden zeker als het over zo een aankoop gaat, maar dat is mijn mening en mijn ervaring met de winkel natuurlijk.
Jammer dat er zelfs geen moeite gedaan wordt om Nederlands te spreken tegen Nederlandstaligen. Onze zetel besteld en de dag na dat we de mail gekregen hebben in het Nederlands kreeg ik telefoon van een Franstalige dame die mij vroeg wanneer ik de zetel kwam afhalen. Ik spreek Nederlands , mail in het Nederlands maar toch wordt ik in het Frans aangesproken en blijft de dame gewoon rustig in het Frans verder gaan en dat terwijl ik Nederlands blijf spreken. Zelfs niet de minste moeite doen om Nederlands te spreken! Ook bij de afhaling blijft de magazijnier rustig verder Frans praten terwijl ik hem in het Nederlands aanspraak en ikzelf ook Nederlands blijf praten. Niks van aan trekken en gewoon blijven doorgaan in het Frans. Ik begrijp dat je niet allemaal perfect tweetalige mensen kan hebben , en dat verwacht ik ook helemaal niet maar zelfs niet eens de moeite doen om een paar woorden Nederlands te spreken stoort mij toch wel enorm ! En zeker in Machelen, indien ik de zetel in bvb Luik zou gaan kopen is het aan mij om mij aan te passen . Maar in Machelen mag ik toch wel verwachten dat er op z’n minst een beetje Nederlands gesproken wordt. Zeer triestig !
Ter aanvulling op mijn review. U zult gelezen hebben dat Seats and Sofas daarop hebben gereageerd door te vragen of ik contact zou opnemen. Inclusief het ordernummer te vermelden in mijn reactie aan hen. Op 3 augustus jl. heb ik dat per e-mail gedaan. Nu, 26 dagen verder, nog geen enkele reactie mogen ontvangen. Review: De zetel is nog niet binnen. Tijdens verkooppraatje heeft mijn man gevraagd, wat de levertijd was. Dat zou 8 weken zijn. De 8 weken waren bijna voorbij, dus mijn man belde even. Het antwoord was nu dat de levertijd 30 weken zou zijn.... Dat zou betekenen dat de zetel pas ergens eind januari 2023 zal worden bezorgd. Ik heb nog even het contract nagekeken. Daar stonden weer geheel andere termijnen in. Verwachte leverdatum, week 39. Uiterlijke leverdatum, week 50. Kortom, 4 totaal verschillende levertermijnen. Als ik had geweten dat mijn man bij Seats and Sofas was, had ik hem direct de winkel uit laten gaan. Helaas.
Door het zeer vriendelijk personeel, hebben wij onze gewenste zetel gevonden voor een degelijke prijs. U krijgt rustig de tijd om na te denken en een gratis koffietje daarbij. Bedankt Michael voor ons te helpen in onze zoektocht naar een comfortabele oase van rust en gezelligheid.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de opzet kregen catalogus met de verschillende prijzen. Nadien duidelijke uitleg gekregen over aankoop en verschillende prijzen door de verschillende mogelijkheden of uitvoeringen van de zetels. Kans om rustig door de winkel te gaan en de zetels te testen of beoordelen. Ze doen wel geen levering aan huis. Ze werken met een externe firma voor de levering. Toch sterke aanmoediging om de zetel zelf te komen afhalen.
helaas is er geen ondersteuning in het engels, en ook in het nederlands . bij het ophalen van de bank vroeg het personeel me - een vrouw van ongeveer 65 kg - om de bank naar mijn auto te brengen. Ik schreef informatie wanneer ik de bank kan ophalen, maar niemand las mijn e-mail en de service belde me.
Ontzettend aangename ervaring met een leuke zetel als gevolg! Zeker een aanrader qua klantvriendelijkheid ook.
Ruime keuze in zetels.Zeer vriendelijke bediening . Blij met mijn keuze van zetel,is prachtig
Verkoper was heel deskundig en nam ruimschoots de tijd om ons toe te laten te kiezen en te vergelijken. Heel professioneel.
Het personeel was zeer vriendelijk en hebben ons goed verder geholpen en hebben een nieuwe zetel die binnen de 24h bij ons thuis geleverd wordt top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid