facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurtje

Natuurtje

Info

Dagverse groenten en fruit. Verse salades voor lunch, een fruitsalade voor tussendoor, een fruitmand als verrassing,... je vindt het allemaal bij ons!

Adres: Brusselsestraat 20, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016202318
Stad: Leuven
Route: Brusselsestraat 20
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Saladebar Leuven, Soep Leuven
Recensies
Top kwaliteit, producten en enorm lekkere vers bereide schotels, slaatjes, fruitsla, soepen & super service! Aanrader en grote dank aan het hele Natuurtje team!
Super lieve vrouw, Ik ga er bijna altijd mijn fruit halen . Deze winkel is een aanrader.
Lekkerste groenten en fruit van Leuven + zéér vriendelijke dame!!
Supervriendelijke bediening, en heerlijk verse producten
Het is een leuke winkel met vriendelijke service, maar het is super duur. Als je de straat oversteekt heeft Delhaize exact dezelfde producten met verpakking en al voor een stuk goedkoper. Bij het afrekenen schrok ik eigenlijk best wel, bij eerdere bezoeken had ik er niet op gelet, maar de prijs was zo belachelijk dat ik eigenlijk naar Delhaize ging om te vergelijken. Sorry, maar kom niet meer terug.
Duur en pretentieus. Helemaal niet vriendelijk. Voor een bosje verse kruiden vragen ze maar liefst 4 euro, terwijl je voor 2 euro hetzelfde kunt krijgen. Beter af met de Denon Delhaize aan de overkant van de straat, of als je op zaterdag in Leuven bent, de versmarkt in dezelfde straat.
Elke dag zeer vers fruit en vriendelijke bediening
Perfect voor verse producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid