facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurpunt Bree

Natuurpunt Bree

Info

Prachtig natuurgebied in de omgeving van Beek en Bree met verschillende gemarkeerde wandelingen. Daarbij het verbouwde "Mariahof" dat dienst doet als Natuurpunthuis en aansluitend cafétaria.

Geschiedenis

Natuurpunt Bree is een lokale afdeling van Natuurpunt. Onze werkingsgebieden situeren zich in het Noordoosten van de provincie Limburg op de grens met Nederland. Een deel van ons werkingsgebied maakt deel uit van het grensoverschrijdend natuurgebied Kempen~Broek. Andere gebieden die onder ons beheer vallen zijn De Luysen - Mariahof, Sint-Maartensheide, Hemelrijck en de A-beekvallei.

Vanaf de parkeerplaats aan Mariahof starten verschillende gemarkeerde wandelingen die jullie doorheen onze gebieden leiden. Na een deugddoende wandeling is er de mogelijkheid om in de cafétaria een drankje te nuttigen en zo onze vereniging te steunen.

Onze vereniging telt een groot aantal vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor de natuur. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd waaronder beheerswerken, wandelingen, cursussen etc... Uiteraard is iedereen welkom op deze activiteiten!

Voor meer informatie over onze gebieden of activiteiten kunt u altijd terecht aan onze onthaalbalie op zondag, op deze pagina, onze website of laat een berichtje achter.

Adres: Mariahofstraat 51, 3960 Beek, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089 24 61 21
Stad: Beek
Route: Mariahofstraat 51
Postcode: 3960


Recensies
Ook voor vogelaars! Drie mooie vogelhutten en genoeg te zien!
Vandaag de blauwe route gelopen ... het was meer asvalt ...asvalt en nog een asvalt. Verkeerde gok dus . Je loopt op wegen van soms1 km lang . Niet bijzonder dus. We zijn van de route gegaan en hebben zelf mooie plekjes ondekt ...
Natuurpunt Maria hof is een mooi natuurgebied waar je kan lopen fietsen en vogelsspotten. Ook hier heeft de droge zomer zijn sporen achter gelaten.
Fantastisch, mooi omgeving, rustig, veel fauna en flora.
Mooie wandelingen en nadien kans op een lekkere maaltijd of een drankje.
Mooie wandelomgeving
mooi wandelgebied
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid