facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurkijkers

Natuurkijkers

Info

Bij Natuurkijkers Van Ommeslaeghe zijn we reeds jaren gespecialiseerd in allerhande optische intrumenten.

Geschiedenis

Natuurkijkers.be is dé speciaalzaak in Vlaanderen voor optische instrumenten zoals verrekijkers, sterrenkijkers, telescopen, microscopen. En dat voor elk budget !

Dankzij ons uitgebreid assortiment en voorraad kunt u de verschillende modellen ter plaatse vergelijken én uitgebreid testen in het vlakbij gelegen stadspark. Zo vindt u gegarandeerd de beste kijker voor uw budget en behoefte.
Verrekijkers en telescopen op voorraad van Swarovski Optik, Zeiss, Meopta, Steiner, Nikon, Bynolyt, tal van Euromex microscopen op stock.

Bij ons kunt u terecht voor uitstekend advies, kwalitatieve producten aan concurrentiële prijzen en een prima dienst na verkoop.

Ons streefdoel: door de nodige aandacht en tijd voor u te nemen, streven wij naar de ultieme klanttevredenheid.
Kom gerust langs en wij verwelkomen u graag met een heerlijk kopje verse koffie ...

Jan en Gunther

Adres: Nederstraat 25, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055 61 33 13
Stad: Oudenaarde
Route: Nederstraat 25
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Swarovski telescoop tweedehands, SIGHTS OF Nature, Natuurpunt verrekijker, Verrekijker kopen winkel, Verrekijker kopen limburg, Vogel telescoop Swarovski, Verrekijker kopen Brugge, Telescoop voor vogelspotting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Van De Velde Optiek Van De Velde 35 meter Heel mooie collectie en supervriendelijke dames ! Prijs kwaliteit. Een topzaak !
Optiek Bril&Imago Fashion Optiek Bril&Imago Fashion 1 km Super vriendelijk, meer dan correcte service. Ruime keuze, zeer schappelijk van prijs...
Recensies
Ik heb bij natuurkijkers 1,5 jaar geleden een telescoop van swarovski gekocht incl toebehoren om te digiscopen. Recent had ik schade opgelopen. Met veel ernst, toewijding en vertrouwen hebben zij dit opgelost en hebben zij al de kosten, in vertrouwen, op zich genomen. Hoed af! Heel correct bedrijf! Een aanrader!
Verrekijker Swarovski zonder problemen gewisseld: verhaal in 't kort: Op het optiekevent te Oudenaarde van 28 september 2019, georganiseerd door Natuurkijkers.be, had iedereen de kans om een aantal verrekijkers van diverse merken uit te testen. Ikzelf was met mijn gezin in Oudenaarde aanwezig; na heel wat wikken en wegen hadden we gekozen voor een verrekijker van Swarovski. We moesten de kleur van de verrekijker kiezen, groen of zwart. Zonder er al te veel nadenken kozen we voor zwart. De testverrekijker die we hadden mogen gebruiken tijdens het event was echter een groene. Thuis gekomen, wrong dit een beetje; ikzelf vond de groene veel mooier en ik had een klein beetje spijt. Na ‘t weekend heb ik naar Gunther gemaild, om hem te bedanken voor de goede raad die hij ons had gegeven. Ik zette er een “noot” bij, dat ik aanvankelijk een klein beetje spijt had van de kleur, maar dat ik er best mee kon leven. Ik kreeg zeer snel een mail van hem terug, met de boodschap dat hij enkel en alleen klanten wil die 200% tevreden zijn. Hij stelde meteen voor om de zwarte kijker te ruilen met een groene. Uiteraard was de voorwaarde dat de gekochte verrekijker ongeschonden moest zijn. Zo gezegd, zo gedaan: exact 6 dagen na de aankoop van de zwarte verrekijker, is de ruil een feit. We hebben dit gewoon geregeld via een aantal mails, en een pakjesdienst. Ik stond versteld van Gunter zijn begrip, en zijn klantvriendelijkheid. Naar mijn aanvoelen & ervaring komt het maar zelden voor dat je als klant zo in de watten wordt gelegd. De kennis & expertise die men heeft in deze winkel in combinatie met de klantvriendelijkheid maken Natuurkijkers.be écht uniek. Een verrekijker moet je – naar mijn mening – kunnen uitproberen, en je moet advies krijgen van iemand die er kennis van heeft. Dankzij deze winkel heb ik de juiste verrekijker gekozen, die ons wellicht nog tientallen jaren plezier zal verschaffen. Eén adres: Natuurkijkers.be te Oudenaarde!!
Eerlijk advies door medewerkers met relevante ervaring als gebruiker. Aangenaam persoonlijk contact en persoonlijke opvolging. Mijn verrekijker kwam gebruiksklaar uit de verpakking met wat “Natuurkijkers”-goodies Mijn volgende aankoop zal zeker opnieuw bij Natuurkijkers gebeuren
Zonet Swarovski EL gekocht. Enorm goed geholpen door Gunther. Zeer aangenaam winkelmoment met zeer uitgebreide technische uitleg. Toppie!!
We hebben een Swarowski GLC 8x56 aangekocht. Deze zaak ligt heel goed met prijzen en geeft perfect technische uitleg en service. AANRADER !
Super klantvriendelijke zaak. Gunther heeft mij fantastisch geholpen met de garantiestelling van een elders gekochte kijker. De volgende aankoop zal bij natuurkijkers zijn!
Fijne service , prima dienst naverkoop en top materiaal. Wij gaan uren kijkplezier tegemoet !
Mijn doppen van Swarovski kijker verloren, besteld en volgende dag in de bus! Perfecte service!
Eerlijk en snel advies! Een echte kenner met praktische ervaring in de winkel. Merci Gunther.
Top winkel met kennis van zake
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Natuurkijkers met het openbaar vervoer


Oudenaarde Tacambaro 200 meter
445
450
460
485
Oudenaarde Tacambaro 210 meter
445
460
485
Oudenaarde Tacambaro 210 meter
16
17
41
42
44
46
47
58
61
62
62S
63
65
658
66
83
Oudenaarde Markt 210 meter
Oudenaarde Markthalte 220 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid