facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natural Health Care - Kim Van den Eynden

Info

Natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie voor mens en dier. Ook healing en reading in live en op afstand.

Geschiedenis

Wil je je levenskwaliteit en levensvreugde verhogen?
Wil je meer diepgang in je leven creëren?
Wil je advies over bepaalde levensvragen?
Wil je graag een betere gezondheid, weerstand en immuniteit?
Wil je meer vertrouwen terug in het leven?
Ben je de zin van het leven kwijt?
Ben je op zoek naar bewustzijnsverhoging en persoonlijke groei?
Wil je graag je spiritualiteit verder uitdiepen?
Kleine kwaaltjes, grote kwalen en chronische ziekten. Natuurgeneeskunde en healing hebben overal een antwoord op en geven inzage en ondersteuning om het juiste pad te bewandelen.

Ook je huisdieren ( hond, kat, konijn, paard enz. ) kan ik je dankzij mijn veterinaire natuurgeneeskundige opleiding en ervaring succesvol behandelen met natuurgeneeskunde, healing en reading.

Onze taak

Streven naar een fysieke, emotionele en energetische balans van mens en dier. Het versterken van de relatie tussen mens en dier. Bijdragen aan een goede gezondheid van mens en dier. Dit alles op een natuurlijke manier met behulp van natuurgeneeskundige therapieën en healing. Mens en dier met hart en ziel laten leven!

Producten

Orthomoleculaire supplementen, celzouten, fytotherapeutische extracten, bloesemremedies, ontzuringsproducten, kruiden, versvleesvoeding voor honden en katten, voeding voor dieren, aromatherapie, etherische oliën, natuurgeneeskundige producten.

Adres: Lekestraat 119, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 0474/59 70 99
eb.nednyenednavmik@ofni
Stad: Eeklo
Route: Lekestraat 119
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: Orthomoleculaire arts Eeklo, Biotensor therapeuten, Healing dieren, Biotensor behandeling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CrescenDo CrescenDo 1 km Dominic is een super kerel!!!
Yentlvh_personaltrainer Yentlvh_personaltrainer 1 km Don't wish for an amazing body, WORK for it! NASM Certified Personal Trainer Bachelor...
Liesbel Liesbel 2 km Creatieve workshops voor mensen met en zonder ervaring. Maximum 4 personen. Elk op z'...
Recensies
Heel lieve maar vooral professionele dame. We waren hopeloos en stonden ook machteloos tegenover de pijn die mijn man iedere dag moest dragen. Reeds na 8 dagen was hij beter. Pijnstillers zijn niet meer nodig. Hartelijk dank. Ik wil ze ook aanraden aan iedereen die het niet meer ziet zitten Rita en Paul
Kim heeft mij zeer goed geholpen met mijn paard die een ongeluk gehad heeft en een zware operatie had ten gevolge hiervan. Zij is een zeer warme en empatische dame die voor iedereen een behandeling op maat uitschrijft na een grondige screening. Een top dame die goed weet waarmee zij bezig is, en terug een balans probeert te verkrijgen tussen het fysieke, mentale en emotionele welzijn met behulp van natuurlijke producten en essentiële oliën. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden!
Ik ervaarde de healing bij Kim zeer ontspannend en zacht. Kim kon mij naar een hogere dimensie brengen waarin ik enkel liefde voelde. Na slechts één sessie is mijn gezondheid veel verbeterd op fysiek, emotioneel even energetisch niveau. Ik ben dankbaar voor wat zij doet en raad haar werk aan iedereen.
Kim is erg onderlegd in alle facetten van de natuurlijke geneeskunde. Zo hielp ze mijn Engelse Bulldog af van zijn kwalen waar geen enkele DA in slaagde en heeft ze mij ook al heel vaak en heel goed kunnen helpen. Ik sukkelde al maanden met wintertenen tot de pijnlijkste blazen en rauwe huid , de huisarts hielp me niet verder, maar Kim kon direct uitmeten wat ik tekort had en na 2 dagen was ik al pijnvrij en na 1 week kon ik gewoon terug schoenen aan! Bij Kim kom je niet met vragen buiten, maar met antwoorden.
Kim is onze grote redder in nood geweest. Ikzelf al jaren op de sukkel met verschillende pijnen zowel mentaal als fysiek, en onze woef die zich helemaal niet goed in haar velletje voelde. Na veel geprobeerd te hebben en geen oplossing te vinden zijn we uiteindelijk bij Kim terecht gekomen. Door Kim haar zeer uitgebreide kennis en vaardigheden zijn we beiden op zeer korte termijn al veel gelukkiger geworden en samen aan het openbloeien Dankjewel om ons leven zo positief te veranderen!
Ik vind het bijzonder fijn dat ik via online consulting bij Kim terecht kan daar de afstand voor mij anders te ver zou zijn. Kim heeft mij doen inzien dat ik anders moest gaan eten. Ook heeft zij mij geholpen met allerlei andere klachten. Kim is een lieve, warme, professionele vrouw met het hart op de juiste plaats en dit voor mens en dier. Ze geeft het beste van zichzelf en spit je klachten uit tot op de bodem om je zo maximaal te kunnen helpen. Kortom, raad ik iedereen, met gelijk welke klachten, aan om Kim te contacteren en zij zal er voor zorgen dat je gezondheid weer optimaal wordt.
Ben bij Kim terecht gekomen omdat mijn beagle aangereden was. Na14 dagen leek hij heel lusteloos en triestig. Hij had een harde klap gekregen en de wervelkolom geraakt waardoor hij door de achterpoten zakte. Ik vond dit geen levenskwaliteit voor een echte jachthond, door de velden rennen was zijn leven! Kim kwam met zijn ziel in contact en onderzocht hem ook energetisch. Ze wist niet in hoeverre ze mijn beagle betreft het stappen kon helpen, maar hij zou toch beter kunnen worden dan hij op dat moment was. Ik merkte die avond reeds dat mijn beagle blij en dankbaar was, veel dieper contact met elkaar. De volgende dag vond ik het een mirakel: zijn levenslust was terug, zijn blik veel helderder. Sinds die dag ging hij er in versnelling op vooruit, mijn beagle was helemaal terug in amper een week tijd!! Hij zocht al terug om te ontsnappen en de wijde wereld in te trekken. De Het zal nu 3 weken zijn sinds mijn bezoek aan Kim en hij kan al de trap af komen, hij loopt nog beetje raar soms als het oneffen is, maar herstelt zich. Hij springt ook al op de vensterbank, in de zetel. Staat op achterpoten en met voorpoten op aanrecht om af te ruimen. Mijn beagle is er weer helemaal dankzij Kim!!!!!! Een heel begaafde vrouw!!
Ik heb Kim al meerdere malen geraadpleegd voor mijzelf als voor mijn dieren. Ze is een zeer kundige en bevlogen therapeute en zowel ikzelf als mijn dieren hebben altijd baat gehad bij haar behandelingen. Vanwege mijn goede ervaringen heb ik ook anderen naar haar verwezen een ook van hen hoor ik alleen maar positieve geluiden.
Kim heeft mijn kat enorm geholpen. Ze was een straatkat en heb haar laten onderzoeken en behandelen door Kim waarover ik zeer tevreden ben. Mijn kat voelt zich veel beter dankzij de hulp van Kim. Bedankt :
Al enkele maanden in behandeling bij Kim, voel me een ander mens. Mijn hele lichaam kreeg een reset waardoor ik ondertussen pijnvrij leef, terug energie heb en mezelf herken en erken. Niets voor niets, je moet het uiteindelijk zelf doen en makkelijk is het niet. Kim voor altijd enorm dankbaar...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid