facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nationaal Park Hoge Kempen - Toegangspoort Lieteberg

Adres: Stalkerweg, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: +3289255060
Stad: Zutendaal
Route: Stalkerweg
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Lieteberg activiteiten, Adres Lieteberg Zutendaal, Bewegwijzerde wandelroutes Zutendaal, Lieteberg blauwe route, Stalkerweg Zutendaal, Wandelen in de bomen Zutendaal, Wandelen Zutendaal, Nationaal Park Hoge Kempen kaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lieteberg - Blotevoetenpad & Insectenmuseum Lieteberg - Blotevoetenpad & Insectenmuseum 303 meter Super leuk ! Zelf met covid-19 zijn ze heel juist bij de regels. Afstand werd bewaard...
Recensies
Ik heb hier de rode route gewandeld en deze is 10.5 km lang. Een paar stukken op de openbare weg. Is wel echt prachtig in de bossen zeker de plekken met het water.
Wij hebben de groene route gelopen, welke geschikt zou moeten zijn voor rolstoelgebruikers wij hebben een kinderwagen en dat was niet het geval tegenvaller dus. Ook qua omgeving vond ik Terhills en de Mechelse heide vele malen mooier.
Wat een prachtige stukje Limburgs natuur zo dichtbij, en zo mooie groene en stille omgeving, zo rustig, echt iets voor fervente honden freaks en andere vlijtige wandelaars, de richting pijltjes zijn goed aangeduid en zeer begaanbare grond, TONKI en CHINOOZA zijn tevreden terug naar huis gestapt
Leuke dag gehad! We hebben het blote voetenpad, het insectenmuseum en de vlindertuin bezocht en we hebben het enorm naar onze zin gehad. Het bijendorp was helaas dicht maar dat mocht de pret niet drukken. Op het einde hebben we lekker op het terras gezeten waar de kinderen genoten van een ijsje.
Prachtig om te wandelen, lopen, fietsen en zelfs paardrijden
Blote voeten pad blijft leuk. Was niet al 't druk ondanks het goede weer. Leuk met kids
Ik kom hier regelmatig voor het blotevoetenpad! Dit jaar lijken ze het nodige hebben gedaan door bepaalde ondergronden om op te lopen terug bij te vullen en op te knappen met verse schors ed. Leuk met de familie of met vrienden!
Verschrikkelijk mooi en rustig omgeving. Perfecte vacantie gehad. Fiets routes goed gemarkeerd en ook prachtig mountainbike pacours.
Het bloten voetenpad is een geweldige ervaring voor groot en klein. Je kan een picknick meenemen en midden in de natuur nuttigen. Aan te raden, korte broek ha ha ha! Wij hebben ervan genoten.
Een onvergetelijke dag. Wat heerlijk om dit te doen. Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid