facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nasimo

Nasimo

Info

Nasimo BVBA te West-Vlaanderen, is uw specialist in het bewerken en realiseren van alle ontwerpen in natuursteen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Geschiedenis

Nasimo BVBA te West-Vlaanderen, is uw specialist in het bewerken en realiseren van alle ontwerpen in natuursteen. De mogelijkheden zijn onbeperkt: vloer, keukenwerkblad, trap, tafel, schouw, kachel, wandbekleding ... Ook voor buiten bieden wij onbeperkte mogelijkheden zoals gevelbekleding, terras, oprit ... Onze natuursteen is niet enkel mooi, maar bovendien duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Ook voor tegels, marmer en graniet bent u bij Nasimo BVBA, dé ervaren steenhouwer, aan het juiste adres.
Na kantooruren ook mogelijkheid tot afspraak - Zaterdag op afspraak



"Natuursteenbedrijf Nasimo BVBA te West-Vlaanderen, is uw specialist in het bewerken en realiseren van alle ontwerpen in natuursteen.De mogelijkheden zijn onbeperkt: vloer, keukenwerkblad, trap, tafel, schouw, kachel, wandbekleding, ... Ook voor buiten bieden wij onbeperkte mogelijkheden zoals gevelbekleding, terras, oprit, ...Onze natuursteen is niet enkel mooi, maar bovendien duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Ook voor tegels, marmer en graniet bent u bij Nasimo BVBA, dé ervaren steenhouwer, aan het juiste adres.Na kantooruren ook mogelijkheid tot afspraak - Zaterdag op afspraak"
Adres: Kleine Weg 3, B, 8770 Ingelmunster
Telefoonnummer: 051 32 00 04
Stad: Ingelmunster
Route: Kleine Weg 3, B
Postcode: 8770


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Marmer West vlaanderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid