facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nara

Nara

Info

Nara, Sense & Emotion espace dédié aux fleurs et à tout l’univers qui les entourent.

Adres: 423 chaussée de Louvain, 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 26404607
Stad: Lasne-Chapelle-Saint-Lambert
Route: 423 chaussée de Louvain
Postcode: 1380


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:30
Dinsdag: 10:00 - 19:30
Woensdag: 10:00 - 19:30
Donderdag: 10:00 - 19:30
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 14:00

Recensies
Altijd even vriendelijk en behulpzaam hier maar wel duur. Ze mochten wel wat grotere kaarsen ook aanbieden in hun gamma voor 50€ want voor nu heb je maar een klein kaarsje voor dat geld. Voor de rest zeer sfeervol en leuke bloemenzaak.
Originele en zeer mooie bloemenwinkel. Ook decoratieve artikels te verkrijgen. Mooi decor. Het personeel doet zijn uiterste best om aan al uw wensen tegemoet te komen. Carine is echt het zonnetje in huis.
Erg duur en slordig boeket! Op een dag belde ik om een ​​boeket voor me te laten maken voor 45€ omdat ik haast had. Het was kalend, er waren geen "speciale" bloemen ... Ik was echt heel erg teleurgesteld! Vooral omdat het voor een gelegenheid was die mij na aan het hart lag. Een echte teleurstelling. Ik ga niet meer en mijn familieleden ook niet..
Nara zorgde voor de bloemen voor onze bruiloft, ze respecteerde het budget, de bloemstukken waren top we kregen alleen maar complimenten Als bonus is Carine super aardig, ze kon ons begeleiden en raakte betrokken bij haar werk. We raden het zonder aarzeling aan!
Geweldige ervaring ! Zou zeker aanraden! Ik heb een boeket bloemen besteld dat ik naar een vriend wilde sturen. Ik heb ze aan de telefoon verteld wat ik wilde / kleurenschema enz ... plus waar ze het moesten bezorgen wat ze vragen voor bezorging is zeer correct op basis van de afstand km! Alles was perfect en ze waren erg aardig aan de telefoon!
Ik hou echt van de warme en elegante sfeer van de winkel. Ik word altijd heel goed ontvangen door het team dat bij elke gelegenheid een heel mooi boeket voor me verzint
Zeer mooie winkel maar erg duur, ik ben een keer maar niet twee keer te duur geweest
We kochten een opgespannen canvas en verschillende composities in deze winkel. De kwaliteit en schoonheid van de gepresenteerde producten zijn top. Wat echter de meeste indruk op me maakte, was de beschikbaarheid, het advies en de kwaliteit van de service na verkoop. Ik raad ten zeerste aan !
Veel keuze in planten en bloemen. Aardig, leuk
Prachtige en magische plek....met een meer dan warm welkom...I love it!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid