facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NANO architecten BVBA

NANO architecten BVBA

Info

NANO architecten BVBA is een jong en dynamisch architectuurbureau.

Geschiedenis

Vanuit de aanwezige omgeving en de persoonlijke wensen van de bouwheer zal er voor ieder project steeds gezocht worden naar een gepast concept. Vanaf de voorontwerpfase zal er reeds nagedacht worden over de interieurafwerkingen zodat ruwbouw en afwerking perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. Als architectuurbureau willen we de ideeën van de bouwheer dan ook tot in het kleinste detail uitwerken ... "We think in generalities, but we live in detail".

Ieder project is het resultaat van een intense wisselwerking tussen bouwheer en architect, en vormt steeds het ideale evenwicht tussen droom en budget, tussen functie en vorm, tussen ontwerp en bouwtechniek, tussen gevoel en verstand ...

Naast het esthetische en ruimtelijke aspect wordt er veel belang gehecht aan energiezuinig bouwen en renoveren. Door dit engagement mogen we het logo van "energiebewust architect" dragen.

Activiteiten: nieuwbouw, verbouwing, adviesverlening, projectmanagement, retaildesign, ...

Adres: Schavert 8, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 0499468826
Stad: Zonhoven
Route: Schavert 8
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Goede architect Limburg, Nano Architecten instagram, Architect Limburg renovatie, Architect modern, Architect Hasselt, Architecten Limburg, Architect Genk, Landelijke architect Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R2livin architects R2livin architects 1 km R2livin | We create art to live in Mail: [email protected] Tel.: +32 477 199 036
Konings NV Konings NV 1 km Top bedrijf! Heel snel gelost, heel vriendelijk! Kunnen er veel iets van leren....
Architect Dominic Tholen Architect Dominic Tholen 2 km Zeer aardige en ervaren architect
Egge Park Egge Park 2 km 73 nieuwe en moderne appartementen te koop in Zonhoven in het Egge Park. www.eggepar...
Architectenbureau Do Modus Architectenbureau Do Modus 2 km Zeer behulpzaam en luisteren goed naar mijn wensen. Alle zorgen ivm werfopvolging vie...
Recensies
Wij hebben er een hele fijne samenwerking opzitten met team NANO! Andy en co zijn enorm sterk in communicatie en project management - zowel naar ons de klant toe als naar al onze aannemers. Ze denken voortdurend mee en geven hun advies, zonder ons het gevoel te geven dat ze hun eigen mening 'willen doordrammen'. Bovendien waren hun meetstaatprijzen spot on wat tegenwoordig niet makkelijk is met de onvoorspelbare prijzen en kwamen ze vaak langs op de werf, heel fijn. En misschien wel het allerbelangrijkste: wij zijn elke dag zó blij met ons prachtig huis! :- Dankjewel NANO!
We hebben afgelopen jaren met veel plezier samengewerkt met Nano architecten om ons huis te realiseren. Ze staan zeer sterk op het vlak van opvolging. Dit heeft er voor een groot stuk voor gezorgd dat de bouw probleemloos is verlopen tot inhuizing. Ik kan alleen maar zeggen dat ze een echte aanrader zijn!
Wij hebben Nano Architecten gekozen uit 4 architecten die wij gecontacteerd hadden voor onze verbouwing en uitbreiding van onze woning. Op basis van het 1ste gesprek met Andy wisten we meteen dat we met hun wouden samenwerken. Dit omdat Andy toen al met ideeën & opmerkingen kwam die toch getuigden van vakkennis. Ons project is verder opgevolgd door Judith. De samenwerking met haar verliep ook vlekkeloos. Geen enkel telefoontje, mailtje of probleem was te veel & ze gaf vrijwel onmiddellijk feedback. Ook over de opvolging van de werken hebben wij enkel maar goeds te vertellen. Wij zijn dus zeer tevreden & kunnen Nano Architecten aan iedereen aanbevelen.
Bij het besluit om een nieuwe woning te zetten, hebben we verschillende architecten gecontacteerd. Bij ons eerste gesprek met Andy en het team voelden we dat het goed zat! Niet enkel tijdens dat gesprek, maar over de ganse lijn in ons bouwproject, konden we ons echt geen betere architect wensen! Andy en het ganse team staan garant voor een prachtig ontwerp, duidelijke, snelle communicatie, en super opvolging en een geweldige ondersteuning in het algemeen! Nano-architecten is dan ook een absolute aanrader!
Zeer tevreden van het hele NANO-team. Altijd vriendelijk en steeds prachtige ontwerpen! Vanaf het eerste gesprek een duidelijke communicatie van wat de mogelijkheden waren binnen het aangegeven budget, maar ook altijd meedenken met de klant naar andere mogelijke oplossingen. Tijdens het bouwproces hebben ze een heel goede opvolging van de werken en staan ze steeds paraat om te reageren op vragen van de klant. Zeker een aanrader!
Dit architectenkantoor, onder leiding van Andy Gijbels, ontwerpt strakke, moderne woningen met een grote aandacht voor details en functionaliteit. Hun technische begeleiding bij het zoeken naar aannemers en uitvoerders wordt zeer gewaardeerd. De opvolging van de werken en de controle van de offertes en de facturen gebeurt punctueel. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Er hebben reeds vele mensen aangebeld om te vragen naar de architect, wat bewijst dat onze woning ook aanslaat bij kandidaat bouwers.
Niet makkelijk om een goeie architect te vinden… je wil waarschijnlijk iemand die creatief is, een eigen stijl heeft, communicatief is, oplossingsgericht is, de zaken echt kort opvolgt, iemand die over je zuur verdiende centen waakt, op de hoogte is van alle nieuwe snufjes, die samen werkt met goeie aannemers, je bij staat in raad en daad, beschikbaar is als jij het nodig vindt EN, als kers op de taart, ook nog eens betaalbaar is. Wij hebben net een bouwtraject achter de rug waarin we begeleid werden door Andy van Nano-archicten en ik kan alleen maar delen met de wereld dat we – zonder uitzondering - al die eigenschappen gekregen hebben. Dat leek me vrij uniek!? Maar uit reacties van andere bouwheren en bouwdames waar hij mee samen werkt hebben we geleerd dat we we toch niet zo uniek waren, blijkbaar krijgen al zijn klanten een dergelijk VIP behandeling… Moest je mij niet geloven, praat dan maar met enkele andere Nano-alumni!
Het initiële plan paste perfect bij onze wensen. We zijn dan ook super tevreden van het eindresultaat. Ook de opvolging van de werken en de ondersteuning bij de afwerking is heel goed verlopen. Zeer aangename samenwerking!
Zeer bekwame en nauwkeurige architecten! Al vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat Andy een huis bouwt op vraag van de klant en in combinatie met zijn ontwerpesthetica. Ieder detail werd uitvoerig besproken en ook werd er steeds aandachtig rekening gehouden met het budget. Vanaf de start van de ruwbouw tot de laatste werfcontrole werd ieder stadium nauwkeurig opgevolgd en, indien nodig, werd er ingegrepen of werden er alternatieven voorgesteld. We zouden NANO architecten zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een dynamische en bereikbare architect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid