facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nankai Sushi - Grill & Wok

Nankai Sushi - Grill & Wok

Info

When I make sushi, I always create the best ones not only for my customers, also for myself.
Minor mind produces sushi. But creative mind perform the best

Geschiedenis

'Nankai Sushi - Grill & Wok' is een spiksplinternieuw sushi-restaurant (sinds december 2016) in het centrum van Lanaken. Kom genieten van de Oosterse smaken en maak een prima keuze uit de uitgebreide menukaart. Ook afhalen is mogelijk.

Adres: Stationsstraat 38, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 0470271815
Stad: Lanaken
Route: Stationsstraat 38
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Sushi Maasmechelen, Sushi smeermaas, Sushi Maastricht, Sushi restaurant Lanaken, Sushi Genk, Sushi Hasselt, Sushi Zutendaal, Yoshi Sushi Zutendaal
Recensies
Update: Ze zijn NIET failliet. Telefoon op de website blijkt niet meer geldig. Er is een nieuw nummer. Ach ja ... bezorging duurt wel vaker wat langer bij Nankai. Of gaat zoals nu, zelfs helemaal mis. Maar de sushi is goed. Dus als je niks hoort na bestellen? gewoon langsgaan. Dan lossen ze eea coulant op. ##### Is Nankai failliet? Altijd vaste klant geweest en heel tevreden. Maar op 7 mei 2023 iets besteld middels vooruitbetaking en NIKS geleverd! Het telefoonnummer blijkt bij nabellen ook niet meer te bestaan. Einde oefening van Nankai Sushi lijkt het! Waarom wel nog de bestelling wordt geaccepteerd via de website is onbegrijpelijk!
Super personeel, heerlijk eten top zaak zeker doen.
Samen met m'n Zoon Aarron heel Gezellig , maar Ook Super Lekker gegeten.. Ondanks dat Aarron n Grote eter is, was t zoveel, dat We Zeker 1/3 mee naar huis hebben genomen. En de volgende dag als Ontbijtje Weer Super lekker hebben gegeten.. Die avond werden we Zeer Vriendelijk & Netjes bediend, door n Hele Lieve Serveerster . We kregen n Goede Uitleg & adviezen over de Menu's. Tijdens t eten, kwam Ze geregeld vragen of Alles naar Wens was.. Voor mijn Zoon & Ik n Top avond.. Het.Erna
De ober was heel vriendelijk, en luisterde geduldig naar de uitleg van de zeer specifieke eisen van mijn vriendin. Ondanks dat hij niet super vloeiend Nederlands praat had hij het toch heel goed begrepen en koos hij voor haar een gerecht wat perfect aan die eisen voldeed. Ik nam Nankai sushi plaat, waar wat aparte sushi smaken inzitten en die was ook heel lekker. We zagen ook een plaat met vlees naar een tafel vertrekken die er zéér smakelijk uitzag. Als we nog eens in de buurt zitten komen we zeker terug.
Lekker,vers maar niet op tijd,Eten: 4/5
Al meermaals sushi gaan eten hier en ook al vaker sushi laten thuisbezorgen. Zeer lekker!!
Zeer slechte ervaring. Sushi besteld en na 2 uur nog steeds niet geleverd. Vervolgens gebeld met Nankai en werd op een zeer onvriendelijke manier te woord gestaan! Totaal niet klantvriendelijk. De sushi heb ik nooit gekregen.
Wauw! Super gegeten bij Nankai Sushi! De bediening was heel behulpzaam bij het uitkiezen van de gerechten en wat we over hadden kregen we netjes in een tasje mee naar huis.
Na heel lang wachten op thuislevering, verkeerde bestelling aan huis, daarna nog lang wachten op levering met koud eten. Eerste ervaring is dus niet OK.
Sushi was redelijk, niet verkeerd naar ook niet wauw, veel dezelfde smaak in de gerechten.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid