facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nancy Brans, de essentie: natuurtherapie & schrijfster.

Nancy Brans, de essentie: natuurtherapie & schrijfster.

Info

Mentor & therapie bij psychische - emotionele moeilijkheden voor kinderen en volwassenen via eigen holistische werkmethode buiten in de natuur (dieren).

Geschiedenis

Hieronder een kleine impressie uit de officiële website nancybrans.be, waar je alle info kan lezen over therapie "anders".

En wat als het je niet meer alleen lukt, omdat innerlijke- en (of) omgevingsfactoren je verlammen? Dan kan je op een kast gaan zitten en even naar jezelf kijken. Of je kan mij vragen even mee met jou op die kast te kruipen en samen te kijken. Omdat je samen meer ziet dan alleen of omdat ik anders kijk dan jij...

Ik heb mogen zien hoe mensen van oud tot jong de kracht hebben om zelf grote veranderingen te verwezenlijken diep binnenin en naar hun omgeving toe. Gewoon door naar deze plek te komen waar je niet beoordeeld wordt, waar iemand luistert, meedenkt, meevoelt en erom geeft jouw situatie beter te maken.

Kinderen hebben vaak baat bij alle dieren hier aanwezig: samen verzorgen van geitjes, honden, katten, paarden, kippen, eenden, ... Dieren en planten dragen wonderbaarlijk bij in ons proces van verandering. Daarom zijn ze bij mij een onmisbare schakel in het begeleiden van mensen. Ze maken deel uit van de basis van ons bestaan en bezitten over een onvermoeibare capaciteit om onze focus te verleggen.

Wie de indruk zou gekregen hebben dat ik enkel via dieren werk in mijn praktijk slaat de bal mis. Het is één van de vele facetten die de natuur rondom ons heen aanbiedt. Jonge kinderen, tieners, jeugd, mannen, vrouwen, iedereen vindt hier zijn weg. Zoek de dingen niet te ver en laat ons simpel op zoek gaan antwoorden op uw vragen. Trek uw wandelschoenen aan en stap met mij door het bos.

Zit je in een situatie of met problemen die om een concrete aanpak vragen? Dan ben je welkom bij mij om dit samen aan te pakken in alle privacy. Heb je iemand nodig die naar jou luistert omdat het je alleen teveel wordt? Dan help ik je situaties te verwerken. Ik heb niet overal meteen een antwoord op, sommige dingen kan je niet oplossen. Maar je kan wel in iedere situatie gelukkig zijn. Dat kan je leren.

Adres: Schrieksebaan 146, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: +32 497 23 52 07
Stad: Keerbergen
Route: Schrieksebaan 146
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 13:00

Recensies
Wat een leuke manier van werken die Nancy heeft. Ik vind haar buitenpraktijk echt een fantastisch gegeven. Geen saai kamertje waar je je ongemakkelijk voelt maar je kan gewoon een leuke wandeling maken en terwijl aan je issues werken. Bedankt voor de hulp.
Alsof ik op bezoek ging bij een vriendin, zo voelde het voor mij als ik naar Nancy ging. Het wandelen door de natuur, of bij haar in de tuin tussen de beestjes, is een hele goede manier van therapie. Het is erg fijn om met haar te praten. Nancy is een leuke en spontane vrouw, die mij geleerd heeft de dingen net even anders te bekijken.
Nancy heeft mij heel goed geholpen, en het voordeel is dat we altijd in de natuur gingen wandelen, daardoor voelde ik me vrij om te praten, en om alles los te laten, Nancy is een prachtig mens en een warme vrouw met het hart op de juiste plaats, en ze maakt tijd voor haar mensen en zit niet constant te kijken op de klok om te zien of je uur gedaan is, DIKKE DANKJEWEL Nans dat je me een nieuw leven gegeven hebt
Ze houd zeer goed rekening met de tijd dat je nodig hebt om alles te verwerken. Zeker omdat ze in de natuur werkt, voel je je veel losser komen en heb je sneller de neiging om alles te zeggen. Heb een heel goede ervaring gehad!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid