facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Namaste Nazareth - wellness - zwemlessen

Namaste Nazareth - wellness - zwemlessen

Info

Privé Sauna en wellness.
Wij bieden ook privé zwemlessen aan.



"Privé Wellness met binnenzwembad, sauna, hammam en infrarood cabine. De wellness faciliteiten zijn voldoende ruim om gebruikt te worden door maximum 16 personen. Wij zorgen voor handdoeken, badjassen, slippers en ook drank en een hapje. Drank en hapje kunnen aangepast worden aan uw wensen."
Adres: Dorp 13A, Nazareth (België)
Telefoonnummer: 0479 31 06 41
Stad: Nazareth
Route: Dorp 13A



op zoek naar gerelateerd: Wellness Nazareth, Wellness Namasté Corsendonk, Namaste Wellness spa, Wellness Deinze, Wellness Eke, Ann De Vreese zwemles, Wellness De Pinte, Wellness met overnachting
Recensies
Is een ruime wellness. Prijs/kwaliteit is wel inorde en zeer vriendelijke uitbaatster.
Zeer goede wellness! Zeer proper en uitgebreid! Is zeker de moeite waard als je eens met je geliefde uit wilt, er is keuze uit verschillende arrangementen wat ik er zeker bij aanraadt, 1 puntje is dat er momenteel nog geen jacuzzi is wat wel binnen 1-2 maand aanwezig zal zijn m,maar het zwembad dat aanwezig is maakt dit meer dan goed, dus een echte aanrader.. wij komen zeker terug!
De 3 basisvoorwaarden die niets met de faciliteiten op zich te zich te maken hebben, maar die iedere regelmatige saunagebruiker stelt zijn hygiëne/netheid, privacy/discretie en een vriendelijke, correcte ontvangst. Voor elk van deze punten scoorde deze sauna/welness uitstekend. Ook wat de randfaciliteiten betreft niets dan lof: 2 ruime kleedkamers, ruime en sfeervolle lichtjes! douches, toiletten en ijskast voorhanden, muziek binnen en buiten. Centraal punt in Namasté: een groot zwembad met voldoende diepgang zodat je ook effectief baantjes kan trekken: redelijk uniek in deze prijscategorie. De essentie van sauna zit hem uiteraard in de afwisseling tussen warm en koud: een uitstekende Finse saune, een hammam met regelbare temperatuur en tijd, en een infraroodsauna voor meerdere personen die vr ervaren saunagebruikers mss nog iets warmer mocht. Buiten dompelbad koud en een overdekte jacuzzi. Alle sauna-elementen zijn in nagelnieuwe conditie en/of knap onderhouden. Fanatieke perfectionisten zullen hier en daar nog een verbeterpuntje vinden in de afwerking/details, maar wat ons betreft een absolute aanrader. Ideaal ook voor gezinnen met kinderen die niet altijd even gek zijn op het sauna-element, maar wel super enthousiast worden van zwemmen.
Zeer fijne wellness maar je meteen een ontspannen gevoel krijgt. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen en eerst uitgebreid rondgeleid. Alles is netjes afgewerkt en proper onderhouden. Er is een ruim aanbod aan faciliteiten, zowel hamam, sauna, infraroodcabine, tuin met jacuzzi en groot zwembad zijn aanwezig. Zeker een aanrader!
Op eerste zicht: heel mooi pand en veel keuze. Maar helaas: vuil. Zeer veel schimmel aan de muren, vocht. Het gevoel dat er niet gekuist wordt. Te laat opendoen en het afval van de vorige mensen stond nog ter plaatse. Onmogelijk dat er gekuist is. Nooit meer. Een sauna plaats MOET op en top onderhouden zijn.
Zwemlessen voor de kinderen zijn top! Waar het met groepslessen meer dan een jaar duurt voor sommige kinderen, hebben we hier op een paar lessen heel veel progressie gemaakt. Heel leuk om te zien!
Vuil en onhygiënisch. Toen we toekwamen was de vloer nog vuil, er was overal schimmel te zien op deuren en ramen. Wel vriendelijke bediening, maar duur voor wat je krijgt
Zeer slechte hygiëne. Schimmel ging op het plafond en aan de muren. Ze hebben geen afzuigsysteem voorzien voor al de vocht die de ruimte heeft. Hopelijk zetten ze dit op orde zetten want we hebben genoeg betaald.
Zeer rustgevend en gezellig. Prachtige sauna, zeer mooi en groot zwembad, stoomcabine, ... Was tip top in orde! Een echte aanrader!
Mega goede lesgeefster in zwemles. Geduldig en werkt op niveau van het kind. Kan hem goed meetrekken in de lessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid