facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor nally's papegaaien opvang

nally's papegaaien opvang

Info

vzw nally's papegaaien opvang België Goede doel

Adres: Bruggestraat 200A, 8730 Oedelem
Telefoonnummer: 0486606284
Stad: Oedelem
Route: Bruggestraat 200A
Postcode: 8730



op zoek naar gerelateerd: nally's papegaaien opendeurdag, papegaaien asiel, papegaaien opvang voor vakantie, nally's papegaaien opendeurdag 2018, papegaai adopteren belgie, papegaaienopvang nederland, nally's papegaaienopvang openingstijden, opvang papegaaien
Recensies
Vriendelijk onthaal. Leuk om te zien. Zeker een aanrader met kinderen
Erg tof en erg groot, ook toffe cafetaria!
Heel leuk om met het gezin naar toe te gaan. Mooie vogels, verzorgd en vriendelijke mensen die voor de papegaaien en vogels zorgen! Je kan er ook iets drinken. Heel leuke uitstap!
Leuke ervaring voor de kinderen! Ze genoten ervan om nootjes te mogen geven en van de papegaaien die hallo, kiekeboe of kopje krabben zeiden. : Veel variatie in papegaaien. Toffe uitstap!
Veel verschillende vogels, leuk om door te stappen :
Wow! Een papagaaien opvangcentrum? Ik had er nog nooit van gehoord. En ja, het bestaat! De enigste in België. Wat zijn dat toch mooie dieren. Echt indrukwekkend. Ik was echt onder de indruk van deze prachtige vogels. Echt waar, ga er heen en zie het zelf.
Hele mooie organisatie. Dikke pluim voor het hele team!
We vroegen telefonisch of ons hondje binnen mocht. Dat was o. k. MAAR toen we toekwamen mocht het toch niet binnen. Dus moest ik met de hond buiten wachten. Echt niet leuk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid