facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nagomi Sushi

Info

BEST SUSHI, WOK and GRILL :)



"Wij hebben een keuken waarin kwaliteit centraal staat en waarbij met de puurste ingrediënten de lekkerste gerechten bereid worden. Om onze kwaliteit van de gerechten en producten te waarborgen wordt alles à la minute bereid. Er worden dus geen Sushi van te voren klaargemaakt. Kortom, als u op zoek bent naar een sushi restaurant met heerlijke verse sushi, dan bent u bij Nagomi Sushi aan het juiste adres."
Adres: Grote markt 39, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 056212668
Stad: Kortrijk
Route: Grote markt 39
Postcode: 8500



op zoek naar gerelateerd: Hello sushi Kortrijk, Oishi Sushi Kortrijk, Beste sushi Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hello Sushi Hello Sushi 277 meter Superlekkere verzorgde sushi's. goede prijs/kwaliteit!
Dynasty Ōchō Dynasty Ōchō 2 km Super lekker. Veel gerechten te kiezen via tablet. Wordt ook snel bereid en dan kan j...
Recensies
Boot vol veel lekkere verschillende sushi.. sommigen waren echt heerlijk! Die voor 2 personen is meer dan genoeg voor 3.Eten: 5/5
Heel lekkere,sushi. Prijs/kwaliteit is heel goed. Jammer day er geen non alcoholische aperitieven te verkrijgen zijn.Eten: 5/5
Over de sushi kan ik niet oordelen, maar de pad thai rundvlees was vet en van minderwaardige kwaliteit. Meer kan je misschien ook niet verwachten voor 16 euro. Ik vind het altijd een meerwaarde als een sushi restaurant uitgebaat wordt door mensen van Aziatische oorsprong, maar hier werd dit gedaan door mensen van Noordafrikaanse oorsprong, wat ik maar raar vond. Ik associeer hen niet met Aziatisch eten. Bediening gehaast, maar wel vriendelijk.
Op voorhand gereserveerd voor 2 personen. Kwamen binnen, ze waren verbaasd en op een vrij onbeleefde manier kregen we plaats toegewezen. Een plaats voor 4, hoewel we met 2 waren. Ze hebben dus niet echt gereserveerd. Hygiëne was niet top, glazen vuil, borden vuil. Voorgerecht, gyoza mix, was lekker. Mijn hoofdgerecht was teryaki met rijst en kip. Rijst werd koud - half lauw geserveerd. Kip in ontzettend groten stukken waardoor het onmogelijk is om deftig te eten met stokjes. Kip was ook droog. Groentjes waren ok. De sushi's zouden wel goed geweest zijn, die heb ik niet geproefd.
Zeer lekker. Vriendelijk personeel. We komen hier zeker nog terug. Alles was vers en perfect klaargemaakt.
Al vele malen sushi gegeten,de eerste keer nu bij Nagomi sushi.Zeker voor herhaling vatbaar,was echt super lekker.De mensen doen echt hun best en zijn heel vriendelijk.
Veruit de slechtste sushi die ik ooit heb gegeten. We aten een beetje omdat we erg honger hadden. Sushi viel uit elkaar. De sushi was niet vers of netjes gemaakt. Het is duur, de service is erg belabberd. Slechte ervaring. Het geld niet waard. Ik raad het af.
Wij hadden de Titanic boot voor 4 personen €90, gewoon gigantisch. Gelukkig waren er grote eters in het gezelschap. Zeer snelle bediening. Personeel was vriendelijk. De gefrituurde sushi was lang warm en niet vettig. Een goeie variatie.
Na 50 minuten wachten werd onze bestelling eindelijk opgenomen. Ondertussen kregen de mensen die een halfuur later binnen kwamen dan ons hun eten al... Heel bizar. Trage bediening.
Lekker gegeten, prijs kwaliteit ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid