facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor N78 Vastgoed

N78 Vastgoed

Info

Wij helpen u graag verder met al uw vastgoedvragen ! Check zeker onze website www.N78vastgoed.be voor zowel residentiële als industriële panden.

Geschiedenis

N78 VASTGOED dankt zijn naam aan de ligging van het kantoor langs de Rijksweg (N78) te Dilsen-Stokkem (Lanklaar).

ONS KANTOOR wordt gerund door 2 jonge, enthousiaste zaakvoerders, die met de nodige ervaring en vakkennis garant staan voor een vlotte en correct afhandeling van uw dossier !

ONS WERKGEBIED strekt zich uit over de volledig provincie Limburg en zijn grensstreken. Deze uitgebreide regio bewerken wij door een nauwgezette samenwerking met het kantoor N3 Vastgoed te Sint-Truiden, waarmee wij samen GROEP N vormen.

Aarzel zeker niet ons te contacteren met al uw vastgoedvragen.
Matthijs & Dennis.



"Dé gids in uw vastgoedverhaalN78 vastgoedkantoor is hét aanspreekpunt voor vastgoedverkoop en -advies in het Maasland. N78 is een jong en enthousiast team dat vanuit vertrouwen en professionaliteit haar klanten bijstaat in het héle vastgoedverhaal. Want een huis kopen of verkopen is veel meer dan onderhandelen over de beste prijs. N78 vastgoed gaat veel verder dan de loutere verkoop. Ze voorzien een totaal ‘ontzorgingspakket’ voor de klanten. Dat wil zeggen: professionele begeleiding van A tot Z, van waardeschatting tot ondertekening van de akte. Het dagelijks enthousiasme, de juridische kennis, de praktijkervaring en de marktkennis maken N78 tot de ideale vertrouwenspartner voor iedere vastgoedtransactie."
Adres: Rijksweg 235, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089/86.18.88
Stad: Dilsen
Route: Rijksweg 235
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: N78 te koop Neeroeteren, N78 te koop Kinrooi, Immo Beenders, N78 te koop Dilsen, Huis te koop Dilsen-Stokkem, Zimmo Dilsen-Stokkem, Zimmo te koop Dilsen-Stokkem, Lumaro te koop Dilsen-Stokkem
Recensies
Wij voelde ons meteen op het gemak bij Tim. Altijd directe terugkoppeling wanneer er bezoekers waren geweest. Super samenwerking. Binnen no time was ons huis verkocht. Een echte aanrader voor wanneer u een huis wil kopen of verkopen!
Zeer vriendelijk. De mensen weten waarover ze spreken. Komen hun beloftes na.
Zeer aangename en fijne samenwerking, ons huis was ook vlot verkocht dankzij onze makelaar, Tim. Zeker aan te raden. Met vriendelijke groeten, Schroeders/Hoogmartens
Komen afspraken niet na.altijd maar wachten .ga er nooit meer heen
Zeer blij met de snelle verkoop van ons huis. Bedankt Stefanie Schippers!
De manier waarop ons huis is verkocht, was bekwaam, professioneel en met toewijding. Ze hielden ook rekening met onze wensen. Het contract tot opdracht heb ik als hard selling ervaren, maar dat is een onderdeel van een commercieel bedrijf.
Dennis, bedankt om altijd geduldig en professioneel de rondleiding te verzorgen. Ook een dikke pluim voor het administratief personeel om hun klantvriendelijkheid en snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid