facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MyTelecoms

MyTelecoms

Info

MyTelecoms est spécialisée dans la conception de solutions de réseaux informatiques et de systèmes de Télécommunications. Partenaire privilégié en autre de Proximus, Telindus, ClearMedia.



"Partenaire GOLD de Proximus, MyTelecoms est spécialisée dans la conception de solutions de réseaux informatiques et de systèmes de télécommunications."
Adres: Rue campagne de moulin 53/31, 4470 Saint-Georges, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0470115555
Stad: Saint-Georges
Route: Rue campagne de moulin 53/31
Postcode: 4470


Recensies
Dit bedrijf levert de slechtste service ooit. Contracten meermaals! foutief naar Proximus verstuurd. 10x moeten bellen voordat we iemand aan de lijn krijgen. Éénmaal we dan toch contact hebben wordt er gefantaseerd aan de telefoon of alweer! foutieve informatie doorgestuurd, terwijl aan de telefoon ons bevestigd werd dat alles in orde was. Het is gewoon véél te véél om hier allemaal neer te schrijven. Wij zijn 1,5 maand klant bij hen en hebben al meer als *50* telefoons en emails moeten versturen wegens problemen. Ondertussen stoppen wij met dit bedrijf nog aan te spreken en nemen we elke keer gewoon contact op met Proximus zelf. Neem dit bedrijf niet in dienst voor uw Proximus noden, bespaar je de problemen. Beste Zjef, ik snap dat je een review als deze niet graag leest, maar AUB LOS DEZE PROBLEMEN OP. Ongelooflijk dat jullie bedrijf nog bestaat.
Zelfs in moeilijke tijden, blijven ze goede service garanderen! Zeer tevreden!
Bedankt Zjef, zelfs in deze moeilijke tijden een goede service.
Proximus Ik raad het niet aan ze zijn helemaal niet professioneel Ik heb een boeket besteld en het is niet compleet Ik mis de disneys
Ik wacht al sinds ... november 2020, maar alle excuses zijn perfect. Daarvoor blinken ze uit, voor de rest... geduld.
Ik bevestig de eerdere meningen ..... vreselijk bedrijf in het beheer van professionele contracten ... geen begrip van de behoeften en zeer slechte service na verkoop .... Ik ga zonder verder uitstel rechtstreeks terug naar Proximus voor mijn contracten.
SLECHTE SERVICE, ONMOGELIJK OM HEN TE CONTACTEREN, VOLLEDIG INCOMPETENT VERKOPER!!! GA RECHTSTREEKS NAAR PROXIMUS VOOR UW CONTRACTEN, U WORDT 1000 KEER BETER gediend!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid