facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mystic Nature Belgium

Mystic Nature Belgium

Info

Huishoudartikelen - Zepen - Herbologie & Aromatherapie



"Samet Touch is een praktijk die verschillende holistische massages en lichaamswerk aanbied voor volwassenen en jongeren en kinderyoga workshops en feestjes voor kinderen 6-12j.Silvia is 100% aanwezig met jouw lichaam en voelt als geen ander wat er aandacht vraagt. Alle behandelingen zijn energetisch, dynamisch en transformatief; dat wil zeggen dat ze dieper gaan dan louter op het fysieke lichaam.Silvia is een geboren gastvrouw, die je warm ontvangt in haar gezellige praktijkruimte, gelegen in het tijdloze en pittoreske Sint-Amands vlak aan de Schelde. De perfecte locatie voor een mooie wandeling op de kaai. Parkeren kan vlakbij en overal gratis! Voor klanten uit het Antwerpse, heeft ze ook een locatie boven café Vitrin op het Zuid."
Adres:
Telefoonnummer: +32493452042
Stad: Sint-Amands


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauties Beauties 35 km Alle producten van topkwaliteit! Ben jij het beu om teveel te betalen in de winkels v...
Recensies
Silvia geeft massages waarvan je het effect nog lang erna kan voelen. Dit doet ze in een gezellige en warme ruimte waar ze met zorg en aandacht de ruis en spanning wegneemt. Ik wens dat je bij je bezoek dezelfde ontspanning en warmte kan ervaren.
Zowel op ontspanningsniveau als op traumaheling heb ik hier ongelooflijk deugddoende massages beleefd. Straffe dame en straffe, intuïtieve handen!!
Heel vriendelijke ontvangst. Silvia stelt je direct op je gemak. En vraagt ook regelmatig of het harder/zachter moet. Super deep tissue massage. Ik ga zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid