facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mystery19

Info

In deze mysterieuze escape room word je ondergedompeld in een onwaarschijnlijke wereld van raadsels, recepten, de middeleeuwen, abten,... Mis het niet!



"In deze mysterieuze escape room word je ondergedompeld in een onwaarschijnlijke wereld van raadsels, recepten, de middeleeuwen, abten,... Mis het niet!"
Adres: Eikendreef 19, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +32472676453
Stad: Houthalen
Route: Eikendreef 19
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Mystery 19 review, Trapped In Houthalen, Escape room Zonhoven, Escape Room Limburg, Code van Coppens escape room limburg, Escape Room Genk, Kinder Escape Room Limburg, Escape room Heusden Zolder
Recensies
Onprofessioneel en geld niet waard We hadden een afspraak om 16u. Normaal moet je 10 min eerder al aanwezig zijn op andere plaatsen. Hier moesten we nog wachten op de persoon die de uitleg ging doen. Tot 16u15 gewacht zonder dat ze een drankje hebben aangeboden als pardon. Een jonge gast, pas wakker, zeer onvriendelijk en ongeïnteresseerd het spel uitgelegd. We hebben al meerdere escape rooms gedaan, dit was de meest saaie. Er was niets speciaals aan de kamer. Geen enkele puzzel/raadsel was fascinerend. En het was trouwens echt maar 1 kamer in totaal. Jammer van al dat geld.
Goede, mechanische escape room wat perfect past binnen het thema. Het fijne aan mechanische escape rooms is dat deze vaak boordevol aan puzzels en zoekwerk zitten, wat in deze escape room zeker ook het geval is. Willem was een heel aangename begeleider die op de juiste momenten een tip gaf. Wij komen zeker terug voor de tweede kamer die nu in opbouw is. P.S. De ter dolen blond, kriek en rouge zijn goedgekeurd! ;
Hele toffe escape room boordevol verrassende elementen. Leuk thema in mooie omgeving , fijne en enthousiaste begeleiding! Aanrader!! Wij komen terug als de volgende kamer opent
Heel erg leuke kamer die goed in elkaar zit, super goed uitgedacht! Heel erg goed ontvangen door de jongeman die de speluitleg deed!
Leuke escape room op een gepaste locatie om nog na te genieten!
Het was een klein kamertje boordevol met raadsels en puzzels. Alles is op en top ineengestoken en het is echt de moeite om dit ook met kinderen te doen! Ondanks we het net niet gehaald hadden hebben we ons heel goed geamuseerd en zijn we weer een ervaring rijker. Zeer leuk! Echt top!
Goed ontvangst en is maar 1 kamer en half maar heel mooi en toffe escaperoom
Al veel escape ervaring en toch verrast door deze kamer. Leuk thema, plaatje klopt en uitdagende puzzels. Alles werkt ook goed. Top gedaan!
Super leuke escape room! Leuk thema en super originele opdrachten die helemaal passen bij het totaal plaatje :- Wij waren met 2 en net niet op tijd. Maar een echte aanrader om deze uit te proberen. Één van de betere die ik al gespeeld heb!
Super leuke escaperoom, zit verrassend goed in elkaar en leuke sfeer. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid