facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mystery Bag

Mystery Bag
"Découvrez le parfait mix entre jeu de piste et escape game avec Mystery Bag ! En équipe de 2 à 6 joueurs, entre amis, en famille dès 10 ans ou en teambuilding, résolvez des énigmes, percez les secrets de la ville et déverrouillez les poches de votre sac mystérieux.Choisissez votre parcours et partez à l'aventure : vous avez 90 minutes pour redécouvrir les rues de Bruxelles et remplir votre mission !"
Adres: Rue du Marché au Charbon 85 Kolenmarkt 85 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 642 95 29
Stad: Brussel
Route: Rue du Marché au Charbon 85
Huisnummer: Kolenmarkt 85
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Escape room Prod, Escape Brussels, Mystery bag Normal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape Prod Escape Prod 154 meter 3 van de 4 escape games reeds gedaan. Echte aanrader! Zowel uitleg in Frans als Neder...
Get Out Bruxelles Get Out Bruxelles 432 meter Leuke kamer! We hebben ons echt geamuseerd!! Zeer vriendelijk personeel de game host ...
Escape the Room in 60 Minutes Escape the Room in 60 Minutes 458 meter Op de website staat dat je 15 minuten op voorhand daar moet zijn. We komen daaraan en...
Enygma Enygma 526 meter Wij deden met een groep van 5 de Nautilus escape room en hadden een zeer positieve er...
Brussels By Foot Brussels By Foot 588 meter Enige tijd geleden deden we een kunsttour in de metrohaltes van Brussel. Onze verwach...
The Escape Hunt Experience The Escape Hunt Experience 2 km Eerste keer en leuke teamervaring. Om nog eens te doen.
Recensies
Leuke ontdekking, zeer haalbaar, vooral als je een fan bent van ontsnappingsspellen. We maakten een rondrit door het oude Brussel, ideaal en leuk als je Brussel wil ontdekken met familie of vrienden. Voor scholen of bedrijven buiten Brussel is het een uitstekend spel om te spelen in het centrum van Brussel.
Zeer goede ervaring. Het is een originele manier om Brussel te herontdekken. Er zijn twee missies mogelijk, één in het stadscentrum laat ons de omgeving van de Grote Markt bezoeken en biedt leuke puzzels. De tweede stelt je in staat om door het Arts-district te lopen en biedt net zoveel om een ​​paar mysteries op te lossen om het einde van de zoektocht te bereiken. De cursus duurt tussen 1u15 en 1u30. Het is heel geschikt voor groepen met kinderen.
Heel goed gedaan. Aanbevelen. Puzzels om op te lossen. Geweldig voor werktijd tussen collega's.
Erg leuk ! Twee volwassenen van in de twintig, we waren 2 dagen in Brussel en de route deed ons veel kleine details ontdekken die ons waren ontgaan! Zeer mooie puzzels, niet te gemakkelijk en niet moeilijk te vinden, eersteklas welkom! Ik raad het aan voor alle jonge en dynamische koppels!
Het was een zeer goede ontdekking van het centrum van Brussel
Perfecte wandelpuzzeltocht door Brussel! Echt leuk, erg informatief en echt goed georganiseerd! We zijn net verhuisd naar Brussel en dit was een perfecte introductie tot de stad. De man die hier werkt is erg vriendelijk en aardig - bedankt!
Dit is een originele manier om de stad te bezoeken! Erg leuk en toegankelijk voor iedereen. Tel 1u30/2u. Het personeel is ook erg vriendelijk! Ik raad aan!!!
We hebben net dit urban escape-spel ontdekt met onze dochters van 8 en 10 jaar oud. Het hele gezin heeft een geweldige tijd gehad, een echte aanrader?
Geweldige ervaring! 1u30 bezoek en spel. De tijd vliegt : En daarnaast staat de receptie bovenaan! Hartelijk bedankt.
Een uitstekende speurtocht/raadsels om met familie of vrienden te doen om Brussel te ontdekken of op een andere manier te herontdekken! Ik raad ten zeerste aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid