facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Myriam Joosen Mindful Eating & Comfort Cooking

Myriam Joosen Mindful Eating & Comfort Cooking

Info

Ik ben diëtiste, mindful eating trainer en Thermomix advisor. Ik begeleid en geef kookworkshops en voordrachten over gezonde voeding.

Geschiedenis

Het kan niet meer ontkend worden. De mensen kampen met overgewicht en voelen zich ongelukkig. Het is onmogelijk de vinger te leggen op één duidelijke oorzaak. Het is een gevolg van ongelooflijk veel verschillende factoren. Twintig jaar ervaring leerde me dat met het vingertje wijzen en mensen van alles verbieden, niet de oplossing is. Om het ingewikkelde kluwen van al deze factoren aan te pakken heb ik gaandeweg een concept ontwikkeld dat de mensen een eetpatroon en levenshouding aanbiedt dat eenvoudig aan te leren en vol te houden is: Mindful Eating & Comfort Cooking: ME&CC.
Ik ga uit van een positieve houding die niets verbied.
Een luisterend en begrijpend oor voor uw persoonlijke voeding, voedingsgedrag en eetgewoonten.



"Myriam Joosen, Voedingsdeskundige, Thermomix Advisor, Mindful Eating Trainer"
Adres: Waterstraat 72, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 03 380 10 12
Stad: Schilde
Route: Waterstraat 72
Postcode: 2970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Access 2 Joy Access 2 Joy 2 km Volg de les PowerUp! Super leuk, top begeleiding door Jolien. Altijd enthousiast. Een...
Danaë Verlooy - Healthy Lifestyle Coach Danaë Verlooy - Healthy Lifestyle Coach 8 km Hi, ik ben Danaë! Zou jij wat gezonder willen leven, maar weet je niet goed hoe? Wil ...
Recensies
Ondertussen hebben we onze Thermomix een tweetal jaar en is het toestel onmisbaar geworden in de keuken. Altijd leuk om nieuwe tips en recepten te ontdekken, met dank aan Myriam!
Myriam heeft mij geholpen gezonder te leren eten. Ik ben haar heel dankbaar want ik voel me nu super goed! Ik had meteen een goed gevoel bij haar. De gesprekken waren altijd fijn. Bedankt!
Blij dat ik zo veel informatie gekregen heb en dit alles op een heel aangename, rustige manier. Niets was te veel. Ook blij met al de receptjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid