facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MyKine

MyKine

Info

Gericht op revalidatie en professionele begeleiding naar een actieve levensstijl.
Hoofdtaken zijn kinesitherapie, osteopathie en bewegingsbegeleiding

Geschiedenis

MyKine biedt een geïndividualiseerde en gespecialiseerde aanpak van uw specifieke musculoskeletale klachten en pathologieën.
Wij bieden sportkinesitherapie, manuele therapie, respiratoire kinesitherapie, myofasciale therapie, pediatrische revalidatie, osteopathie, bewegingsbegeleiding, … aan.

Elke behandeling start met een grondig klinisch en functioneel onderzoek, van waaruit een individueel en op maat gemaakt behandelplan wordt opgesteld. Hier wordt gewerkt met een ‘gedeelde verantwoordelijkheid’, zowel voor therapeut als patiënt.
Hiermee wordt bedoeld dat een actieve input van de patiënt wordt verwacht in kader van het vooropgestelde behandelplan. Er worden zowel passieve als actieve technieken toegepast, met onder andere specifieke en medische oefentherapie en specifieke thuisoefeningen.

Ook wordt advies aangereikt, in het bijzonder naar dagelijkse bezigheden en aandachtspunten gelinkt aan de klachten (denk bv aan specifieke nek- of rugproblematiek, hef- en tiltechnieken, ergonomie).
We hechten dan ook veel belang aan het correct informeren van de patiënten zodat een realistisch beeld/doel voor ogen kan gehouden worden en waar we naartoe kunnen streven. Educatie is dan ook een basisbegrip in MyKine.

Vanaf/Sinds 1 juli 2016 vult Eva Demeersseman onze praktijk aan. In de praktijk zal ze zowel algemene kinesitherapie combineren met het begeleiden en behandelen van kinderen en baby’s, waarvoor ze specialisaties en bijzondere beroepsbekwaamheden gevolgd heeft en blijft volgen.

In deze multidisciplinaire praktijk werken we ook samen met een deskundige in de osteopathie, namelijk Ines Wastyn. Een derde tak in ons team wordt vertegenwoordigd door Maaike Devos, de oprichtster van Fundament. Studies als licenciate LO. Jaren ervaring in het onderwijs en nu de stap gezet om zelfstandig groepslessen op te starten en te leiden.

Een goede samenwerking en duidelijke communicatie staan centraal in onze groepspraktijk. Dit geldt zowel voor/tussen voorschrijvend arts, patiënt en de verschillende therapeuten.



"U kan bij ons terecht voor een gespecialiseerde en geïndividualiseerde aanpak van uw specifieke problemen en lichaamsgerelateerde klachten.Hiervoor gaan we te werk in een multidisciplinaire setting, met onder andere volgende takken: algemene kinesitherapie, sportkinesitherapie, manuele therapie, pediatrie kinderkinesitherapie, osteopathie en bewegingsbegeleiding."
Adres: Rollegemkapelsestraat 31, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Telefoonnummer: 0473689639
Stad: Sint-Eloois-Winkel
Route: Rollegemkapelsestraat 31
Postcode: 8880



op zoek naar gerelateerd: Kinenco, Osteopaat Gullegem
Recensies
Hele goeie ervaring, je word begeleid en opgevolgd van begin tot einde. Heel professionele maar toch familiale sfeer. Dikke Merci!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid