facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My-Trucks

My-Trucks

Info

My-Trucks can always provide a solution for financing second-hand vehicles, with a focus on trucks.

Geschiedenis

Heeft u al uw droomtruck op het oog of kan u hulp gebruiken in uw zoektocht? Starter of ervaren trucker? Wij helpen u én bieden verschillende flexibele financieringsmogelijkheden aan waarbij u maandelijkse aflost, zonder de tussenkomst van een bank.

Contacteer ons en wij helpen u graag op weg.



"My-Trucks always offers a solution for financing used vehicles, with a focus on trucks. Since 2012, we offer you excellent leasing options, extensive knowledge of the truck industry and, above all, tailor-made service."
Adres: Zomerlaan 1, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: +32 9 277 44 74
Stad: Zomergem
Route: Zomerlaan 1
Postcode: 9930


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Vrachtwagen leasen of kopen, Trekker leasen, Operational lease vrachtwagen, Volvo truck lease, Takelwagen leasen, Breda Trucks, Vrachtwagen huurkoop, Vrachtwagen lease voor starters
Recensies
Zeer tevreden van de service dat ze ons aanbieden, Zeker een grote dank aan de collega yannick die zijn best gedaan geeft voor onze wagen snel te krijgen,. Nogmaals bedankt yannick voor u snelle service en attentie!
Merci Karel en yannick voor al die moeite
Super team, vlot geholpen, echt een aanrader. Een bedrijf dat echt meedenkt met jou als ondernemer, en niet enkel probeerd eigen belang voorop te stellen. Dikke 10/10 van mij. Dank je wel My-Trucks !!
Super goede service en begeleiding bij my trucks. Snelle levering van het voertuig dankzij het professionele werk van Yannick. Een echte aanrader voor iedereen die een ondernemer is en starters niet te vergeten. Met my Trucks werk ik zeker nog samen in de toekomst. Bedankt Yannick en team!!!
Ik wil alvast yannick bedanken voor de extra tijd en moeite hij heeft gestoken in mijn dossier. Ik kijk uit naar een toffe en vlotte samenwerking. Top mentaliteit! Top verkoper!
goede samenwerking met my-trucks, bedankt voor het vertrouwen in naam van alle mensen die willen starten als ondernemer en die jullie een kans geven!!!
Wagen geleased bij Mytrucks. Uitstekende service gekregen van Yannick. Altijd heel vriendelijk en heel vlotte service van hem ontvangen. Snelle antwoord, hoffelijk en komen hun belofte na !
Snelle levering! Goede service; correct en op tijd! TOP communicatie, doe zo verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid