facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My Life

Adres: 1060 Brussel (stad)
Telefoonnummer: +3225378190
Stad: Sint Gillis
Postcode: 1060


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Librairie Saint-Gilles Librairie Saint-Gilles 333 meter Nous avons le plaisir de vous informer que depuis début décembre 2019, nous avons ré-...
Librairie Relay Midi Librairie Relay Midi 1 km Goede producten, goede prijs, goede service!
Samyé Shop Samyé Shop 1 km <span class="f5axBf"
Espace Alloué Espace Alloué 2 km Espace Alloué proposes exhibitions of contemporary artworks, a bookshop on art and ar...
Recensies
Ik ga ongeveer een keer per week naar dit relaispunt, omdat ik een grote fan ben van tweedehandssites. De manager kent me goed en verwelkomt me altijd met de grootste vriendelijkheid. De pakketten zijn super netjes en hij vindt ze altijd binnen enkele seconden, dus er is nooit een wachttijd. Nadat ik veel relaispunten in de omgeving heb geprobeerd, moet ik zeggen dat dit heel duidelijk mijn voorkeur heeft, vooral gezien hoe goed we worden ontvangen. De winkel is ook leuk en ik koop er af en toe kleine dingen.
Dit is mijn favoriete relaispunt in Brussel! De manager is erg aardig en doet geweldig werk. De plaats biedt een zeer brede selectie van allerlei soorten producten boekhandel, drankjes, snacks, eerste levensbehoeften.... Ideaal als je op het laatste moment iets nodig hebt.
!!Nieuwe eigenaar sinds een jaar!! Een uitstekend welkom en een onberispelijke service. er is alles wat een lokale boekhandel u te bieden heeft: een ruime keuze aan kranten en tijdschriften, schrijfwaren, loterijen en online weddenschappen, Mondial relay, enz. En altijd met een grote glimlach!
Niks op aan te merken, pakjes snel gevonden, geen tijdverlies en prettige service. Ik koop altijd iets extra's omdat het normaal is om ook de boekhandel te exploiteren en niet alleen gebruik te maken van de relaisservice.
Een uitstekende recensie. Spectaculaire bediening, met veel vriendelijkheid in de bediening en waar je alles kunt vinden. De moeite van het bekijken waard.
Zeer goede bezorgservice. Zeer degelijk personeel. Snel en effectief
Heel aardig personeel en perfecte pakketdienst
Altijd een plezier om zo'n vriendelijke en efficiënte service in je buurt te hebben
Bovenkant ! Behulpzaam, serieus, glimlachend, ik kan het alleen maar aanbevelen !!
De verkoper is altijd erg aardig voor me geweest, vandaar mijn verbazing bij het lezen van de negatieve commentaren over hem. Ik heb mijn pakketten zoals gewoonlijk op tijd en in goede staat ontvangen, tot ziens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid