facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My echo Hasselt

My echo Hasselt

Info

Een pretecho, die op een professionele en warme manier gebeurt, zorgt voor een memorabele gebeurtenis tijdens de zwangerschap.



"Een pretecho van je baby in ontspannen sfeer, door een ervaren vroedvrouw en echografiste in 2D, 3/4D en iLive technologie. Boek gemakkelijk online www.myecho.be Of 0479/71.22.58"
Adres: Larestraat 16, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 32479712258
Stad: Kuringen
Route: Larestraat 16
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: 3D echo prijs, Pretecho Maastricht, Pretecho Lommel, 3D echo baby, Pretecho België, Pretecho pelt, Pretecho Tessenderlo, 4D echo
Recensies
Vandaag gezellig langs gegaan voor een 3d/4d echo, super ervaring gehad! Je voelt je bij binnenkomst al meteen op je gemak bij Elke! Ze is een schat van een vrouw super lief! Je ziet ook echt dat ze geniet van het werk wat ze doet. Verder hebben we hele mooie foto’s en beelden gezien! Ze neemt ook echt de tijd want ons mannetje is niet de makkelijkste.. hij doet nog wel eens graag zijn handjes of voetjes voor zijn gezicht maar dat maakte voor Elke niks uit! Ze nam alle tijd en ben heel erg blij met het eindresultaat!
Heel erg tevreden over de echo, heel erg vakbekwaam en erg warme persoonlijkheid. Je voelt je direct heel erg op je gemak bij haar. Ook de prijzen zijn volledig acceptabel. Heel snel ook een afspraak kunnen krijgen. Wij wensen mevrouw heel veel succes. Ik moet er ook bij zeggen dat we heel erg snel onze foto's hebben ontvangen.
Elke is super lief. Ze legt alles super goed uit, zodat je weet wat je ziet. Ze is super enthousiast. Ze probeert er alles aan te doen dat je beelden mooi uitkomen en werkt weg war in de weg staat. Ik heb nog nooit zo duidelijke 3D beelden gezien. Een echte aanrader. Wij waren super te vreden.
Heel lieve dame die je de tijd geeft om er echt van te genieten. Je merkt ook dat ook zij geniet van de gekke bewegingen die je baby kan maken. Ze gaf me ook het gevoel dat geen vraag te veel of te gek was. Zeker een aanrader voor toekomstige mama’s.
Een dame met passie voor haar vak! Je voelt je dadelijk op je gemak, krijgt een goede toelichting bij vragen en er wordt ruim de tijd genomen om een mooi en duidelijk beeld te krijgen van je baby. Een fijne ervaring en een absolute aanrader!
Super ervaring , hele leuke vrouw en heel aardig neemt de tijd en legt alles duidelijk uit heeft ook veel ervaring . Het is super schoon binnen en en hele mooie ruime plezierige kamer ! Dit was tot nu toe de beste !
Super leuke ervaring, om onze ukkepuk al te zien. Een echte aanrader om bij Elke langs te gaan.
Topvrouw die haar job met liefde doet
Hele fijne ervaring. Neemt de tijd om de beste beelden te maken, stelt je op je gemak. Zou haar zeker aanbevelen!
Super leuk! Warm welkom en voelde me onmiddellijk op mijn gemak! Leuke foto's en video's erna digitaal gekregen, zo tof om aan vrienden en familie te tonen. Echt de moeite.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid