facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor My Creosa

Info

My Creosa, Foundation die samen met jou een helpende hand biedt.



"Creosa Govaers, oprichtster van By Creosa is kruidenkenner en aromatherapeute. Haar jarenlange expertise vanuit haar praktijk deelt ze via publicaties van boeken, workshops, lezingen en opleidingen.Ze ontwikkelde een eigen natuurlijke productlijn By Creosa die je terugvindt in haar webshop, tal van verkooppunten en die gebruikt worden door therapeuten in de schoonheid en zorgsector.Tal van bedrijven en instellingen steunen op haar advies bij het ontwikkelen van behandelingen waardoor het algemeen welbevinden stijgt.Haar boeken “Koken met kruiden” , “Creatief met kruiden en essentiële oliën”, “De natuur als medicijn” en de "De Thuisapotheek" zijn een begrip geworden bij eenieder die een hart heeft voor natuurlijke remedies."
Adres:
Stad: Genk



op zoek naar gerelateerd: Opleiding kruiden en aromatherapie, Hydrolaat Rozemarijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Books For Belgium Books For Belgium 2 km We are a young Belgian family hoping to support Belgian churches and reach people for...
Het Goede Boek Genk Het Goede Boek Genk 2 km Fijn dat dit soort winkels er nog zijn. Vrijwilligers moeten zich nog wat inwerken.
Recensies
Regelmatig workshops gevolgd en al haar boeken gekocht, kan dit enkel aanraden. Er staat heel veel informatie in haar boeken en ze zijn aangenaam om lezen. De workshops zijn interessant, plezierig en Creosa is een echt gastvrouw, ze legt haar gasten in de watten met hapjes, soepjes en knabbeltjes. Creosa zelf is een warme, vriendelijke vrouw en leeft voor haar vak, dat siert haar!
Ik ben al heel wat jaren vaste klant bij Créosa en ik ben vast van plan dat nog heel wat jaren te blijven: de altijd leuke en lekkere workshops waar ik nog steeds nieuwe dingen leer. Haar boeken: geen kastvulling maar iets waar je echt iets mee kan DOEN. Keep up the good works, Créosa!
Ik heb sinds ik 12 jaar ben een psoriasis-achtige uitslag op m'n vingers, handen, tot pijnlijke kloven toe. Ik heb er al een aantal dokters en huidspecialisten vruchteloos naar laten kijken, en ik dacht dat ik daar nooit meer vanaf zou raken, ik ben nu voorbij de 40. Creosa heeft me een zelfgemaakt zalfje meegegeven, en zelfs het stukje ongelovige thomas in mezelf heeft helemaal toegegeven dat het wel degelijk werkt, ik ben er goed mee geholpen. En het ruikt nog lekker ook : merci, merci, merci!
Creosa deelt veel informatie mee als je producten aankoopt. Haar boeken zijn leuk geschreven en interessant. Webshop en facebookpagina zijn gebruiksvriendelijk. Ik ben fan! rGroetjes Terry
Aromatherapie en kruiden heerlijk in gerechten., workshops en cursussen echt de moeite!!!!!
Ben heel goed geïnformeerd. Boeken zijn mooi en toegankelijk, en snel geleverd.
Toffe informatie en mooie boeken met recepten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid