facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MWFreshProduce

MWFreshProduce

Info

Wilfried en Myriam starten midden jaren ’80 met hun familiaal tuinbouw-bedrijf. Al gauw gingen ze zich specialiseren in de teelt van Alternatieve sla.

Geschiedenis

Wilfried en Myriam starten midden jaren ’80 met hun familiaal tuinbouw-bedrijf. Al gauw gingen ze zich specialiseren in de teelt van Alternatieve sla.

Tot 2000 werd er bij de Mechelse Veilingen alternatieve sla aangevoerd. Hierna hebben we de samenwerking beëindigd en zijn we rechtstreeks met de klein- en de groothandel gaan samenwerken. Hiervoor creëerden we onze eigen etikettering en verpakkingsmateriaal: dozen en slazakken.

In 2003 konden we ons winteraanbod aan alternatieve sla uit de serre verdubbelen door de bouw van een tweede serre. Ook proberen we steeds nieuwe teelttechnieken uit. Zo hebben we in 2009 een gotensysteem buiten opgebouwd voor de teelt van Multicolorsla met wortelkluit. In de zomer 2010 hebben we een proefopstelling gemaakt in de serre van het floatingsysteem.

Zoon Michaël startte begin 2010 zijn transportbedrijf op. Door deze wending zijn we nu dan ook in de mogelijkheid om transport aan onze klanten aan te bieden. Als de klant ervoor kiest om zelf te laden is dit natuurlijk geen probleem en kan deze gebruik maken van de laadkade.

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u wat meer informatie hieromtrent kan u ons steeds contacteren.

Adres: Heirstraat 15, 2801 Heffen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)472 865 482
Stad: Heffen
Route: Heirstraat 15
Postcode: 2801



op zoek naar gerelateerd: FRUIT LOGISTICA 2023, FRUIT LOGISTICA 2024, FRUIT LOGISTICA Online, Fruit Logistica Trend Report, FRUIT LOGISTICA Innovation Award, FRUIT LOGISTICA Airport shuttle, FRUIT LOGISTICA öffnungszeiten, FRUIT LOGISTICA 2023 bilder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid