facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor muziekclub N9

muziekclub N9

Info

Belgian alternative music club since 1979!

Geschiedenis

Muziekclub N9 (°1979) was ooit jazzclub, punkhol en jeugdhuis. Vandaag maakt de club deel uit van het Clubcircuit. Jazz, world, roots, reggae, pop, rock... komen helemaal tot hun recht in deze intieme club met superieur geluid. In de zomer organiseert muziekclub N9 Helden in het Park, met een focus op wereldmuziek. N9 is ook partner in het Herbakkersfestival.

Jazz club, punk cave, cultural haven for youngsters. Music club N9 is no stranger to evolution. In this modern age, the club is a proud member of the Clubcircuit. This intimate club with superior sound exists solely to do justice to the blues, roots, americana, reggae, jazz, world, pop and rock music. In summer, N9 organises Helden in het Park and Herbakkersfestival.



"Muziekclub N9 staat al decennia garant voor een authentieke, intieme concertervaring en excellent geluid."
Adres: Molenstraat 165, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: +32 (0)9 377 93 94
eb.9n@ofni
Stad: Eeklo
Route: Molenstraat 165
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: n9 eeklo cursussen, helden in het park eeklo 2018, n9 fabriek molenstraat eeklo, helden in het park 2018, optredens eeklo, n9 weg, helden in het park eeklo, n9 tickets
Recensies
Optreden van coverband Brooks! Wat een power en enthousiasme! Als je de kans krijgt om ze te zien zéker DOEN !
zeer sterke programmatie in brede waaier aan genres, hopelijk nog vele jaren zo verder
Recent verhuisd! Muziekclub N9 ligt niet langer op de baan N9 richting Maldegem, maar is nu gevestigd in JC Kubiek in Kerkstraat Eeklo. Muziekclub N9 is een gevestigde waarde in het Meetjeslands muzieklandschap als deel van het clubcircuit van Vlaanderen. Jazz, hip-hop, funk en een resem andere genres krijgen een spotlight in een ruime, goed bereikbare setting 10 minuten wandelen van het station, 5 minuten van de markt. Naast hun concertaanbod hebben ze een opleidingsaanbod voor instrumenten, muzikanten, PA- en lichtinstallatie technici.
Kleine concert zaal met zeer afwisselende optredens.
De max van een organisatie en super goede optredens
Restaurant lekker, duurdere klasse
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid