facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziek Coaching Atelier 'La Sonora'

Muziek Coaching Atelier 'La Sonora'

Info

La Sonora is een pop, rock & jazz atelier voor iedereen die een instrument willen leren spelen en/of wil leren zingen en dit op maat van de leerling.

Geschiedenis

La Sonora is een pop-rock & jazz coaching atelier waar veel oog is voor eigen inbreng, persoonlijke ontwikkeling en vooral plezier. De coaching in onze omschrijving is erg belangrijk, want wij zijn geen conventionele muziekschool. Bij ons leer je een instrument aan de hand van liedjes, akkoorden, harmonieleer en vooral veel eigen inbreng. Wat de leerling wenst te leren, daar zullen wij aan werken. Wij doen niet mee aan hokjes denken en zorgen voor een aangename sfeer waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Zijn het nu gitaarsolo's van Metallica of een pianosonate van Bach; wij bieden het allemaal aan. Tijdens de lessen is er ook voor een theoretische onderbouwing indien de leerling dit wenst. Wij begeleiden de leerlingen ook naar hun eerste optreden wat betreft omgaan met stress, podiumprésence etc..
Meer info vind je op onze website: www.lasonora.be

Adres: Van Frachenlaan 24A, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 0477324028
Stad: Steenokkerzeel
Route: Van Frachenlaan 24A
Postcode: 1820


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid