facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muurschilderingen Sharina

Muurschilderingen Sharina

Info

Een muurschildering is een originele manier om een baby-kinderkamer op te fleuren en een persoonlijke unieke toets te geven!

Meer info via PB of mail.

Geschiedenis

Misschien ben je wel op zoek naar een muurschildering of een andere creatieve blikvanger om jouw muur op te fleuren. Bij mij ben je aan het juiste adres!

Het leuke aan een muurschildering is juist dat eigenlijk alles kan! Van een kleine muurschildering tot een ganse kamer! Ieder thema of afbeelding kan op uw muur geschilderd worden. Ook een eigen ontwerp kan je ruimte omtoveren tot een plek waar niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen wegdromen!

WERKWIJZE

Als eerste verzamelen we samen een aantal afbeeldingen die zeker in de muurschildering moeten komen. Dit kan via email of FB.

U kan steeds een schets vragen, maar het is natuurlijk mooier om gewoon aan de slag te gaan en de muurschildering ter plaatste te laten ontstaan.

De muur moet glad zijn met een primerlaag. Als je nog stukken van de muur wilt laten zien tussen de muurschildering kies je best een een primerlaag in de kleur die je wenst op de kamer.

NIET ALLES word geprojecteerd maar de grote figuren wel.

De verf die ik gebruik is op waterbasis, reukloos en kindvriendelijk!

TARIEVEN

We bespreken samen hoeveel de prijs ongeveer zal zijn zodat je niet voor een verassing komt te staan.

PRAKTISCH

Ik reis niet verder dan 100km van mijn woonplaats.

Adres: Heistraat, 9190 Stekene
Stad: Stekene
Route: Heistraat
Postcode: 9190


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Witte: verf, behang en raambekleding De Witte: verf, behang en raambekleding 3 km De beste verfmerken aan de goedkoopste prijs + topservice!
Recensies
Super goed en professioneel! Heel erg mooi fijn werk!!
Zeer professioneel, en prachtige tekeningen. Zeker een aanrader!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid