facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muskle

Info

Sneller. Sterker. Krachtiger. Benut het hele potentieel van je spierkracht en bereik nog betere prestaties. Muskle stimuleert je om het maximum uit jezelf te halen. Met dieet- en sportvoeding en advies op maat van jouw persoonlijke doelen.



"Sneller. Sterker. Krachtiger. Benut het hele potentieel van je spierkracht en bereik nog betere prestaties. Muskle stimuleert je om het maximum uit jezelf te halen. Met dieet- en sportvoeding en advies op maat van jouw persoonlijke doelen.Onderbouw je ambities met onze meer dan 20 jaar ervaring in de begeleiding van sporters. Muskle biedt je een integrale aanpak en een totaalaanbod van efficiënte producten. Jij hebt een droom, samen bereiken we hem."
Adres: Putsesteenweg 1, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: +3215640632
Stad: Bonheiden
Route: Putsesteenweg 1
Postcode: 2820


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 13:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 19:00
Vrijdag: 13:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Muskle nl review, Fitness supplementen kopen, Fitness supplementen online shop, FFN Nutrition, Muscle Meals, Muscle Meat, Muscle shop, Sportvoeding Hasselt
Recensies
Axl en zijn vrouw super coole mensen , zeer hulpvaardig en met verstand van hun producten. Heel diverse winkel en alleen top kwalititeit. De enige winkel van dit soort in mechelen zonder competitie. Absolute aanrader als je op zoek bent naar top advies en dito producten.
Axel en zijn team zijn vakmensen! Persoonlijk, kwam ik van 114kg en momenteel weeg ik 85kg met een veel lager percentage dan voordien. En dat helemaal naturel! Bij Muskle verkopen ze niet enkel hun producten, je kan advies vragen voor eventueel te vermageren, aan te komen, leuke accessoires aanschaffen en zo veel meer! Muskle brengt kwaliteit ten opzichte van de spotgoedkope producten van influencers is mijn mening. Dit is mijn lievelingswinkel en grotendeels dankzij Axel kan ik mijn persoonlijke doelen en sportdoelen behalen. Met vriendelijke groeten Andy
Vriendelijke ontvangst en heel veel uitleg gekregen, schema gekregen en nu eindelijk weten wat je mag/kan eten zonder het gevoel van "diëten".
Super vriendelijke eigenaars en staan altijd paraat voor tips en hulp. Supplementen en vitamines van top kwaliteit zoals je verwacht bij muscle! Bestellingen online zijn zeer snel geleverd aan een goede prijs!
Zeker 1 van de betere shops in België. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers die verstand van zaken hebben! Hun aanbod is ruim en de kwaliteit van de producten is zeker ook top!!
Beste prijs kwaliteit produkten ! Goeie uitleg en topservice! Ook voor een voedingschema op maat met begeleiding en opvolging moet je daar zijn
Gewoon goed
Super super mega behulpzaam Top kwaliteit voeding ,kleding,accessories voor te trainen. Ik kom er al jaren en ga altijd voor mijn voeding en uitleg langs muskle team!!
Top producten en top begeleiding, wat kan je nog meer nodig hebben... Dikke 5 sterren waard!
Ideaal voor iedereen die wil beginnen met supplementen. De medewerkers verstrekken graag alle nodige info en beantwoorden graag al je vragen. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat er voor ieders smaak en nood er kwalitatieve producten aanwezig zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid