facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Music Media Corner

Adres: Leopoldstraat 11-13 , Boom 2850, BE
Telefoonnummer: 0491 72 36 25
Stad: Boom
Route: Leopoldstraat 11-13
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Music Mania Discogs, Popcorn Music / Billboard, Online Vinyl Shop België, Music Mania discount code, Tony's Muziekhuis, Vinyl winkel, MVC Paal, LP solden
Recensies
Ik had al veel gehoord van deze zaak en toen ik wat laat op zoek ging naar de limited box Opex van wijlen Arno. Yeps, hier op voorraad en besteld aan een meer dan correcte prijs. Op de meeste plaatsen was hij 10 Euro duurder of uitverkocht. Direct na mijn order stond de vrij gewilde LP/CD box op "uitverkocht" dus met een bang hartje zitten wachten. Snel kreeg ik een verzendbevestiging en nog een dagje later een prima verpakt pakket ontvangen! Héél erg bedankt voor deze goede service! Lage prijzen, lage verzendkost, zeer accurate communicatie, snelle verzending, aandacht voor ongevalvrije verpakking: kortom hier koop ik in vertrouwen opnieuw!
Tom is een topkerel, na een aantal bezoekjes kent hij je smaak wel een beetje en wilt hij gerust een plaat bestellen voor u.
Vandaag een super winkel ontdekt. Ruime keuze en voor een faire prijs! Heel vriendelijk en behulpzaam!
Bedankt door jullie is mijn vader blij met de platen bedankt
Heel vriendelijke en behulpzame verkoper die heel veel van muziek kent. Ook n grote keuze aan alternatief en new wave. Enkel jammer dat ze maar een paar dagen per week open zijn, maar dat is gezonder voor mijn portemonnee :-.
Beste platenzaak van België, super service naar de klanten toe, als iets niet meer verkrijgbaar is bij bestelling direct communicatie toe naar de klant en probeert voor alternatief te zorgen, zeer tevreden echt een topzaak, dikke aanrader !
TOP-platenzaak, mooi aanbod en steeds bereid een plaat te bestellen die toevallig eens niet in de winkel aanwezig is is !!!!!!
Ik heb reeds verschillende bestellingen geplaatst op de webshop en die werden altijd binnen de 24 uur verzonden. Alles was prima verpakt in een super stevige kartonnen verpakking.De prijzen op de website zijn scherp. Kortom, deze winkel is een echte aanrader.
Beste platenwinkel van België, vriendelijke eigenaar en indien u het niet vindt in de winkel zelf, zal de eigenaar toch alles proberen om het te bemachtigen...
Ruime keuze aan vynil, ook veel belpop en new wave, industrial, alternative... niet iets dat je direct verwacht in Boom. Ook toffe uitbater, staat altijd klaar om dingen voor te stellen of te beluisteren... ook een gezellig winkeltje en meestal druk bezocht. Wel de openingstijden checken want is niet elke dag open. Je kan er ook wel koopjes doen, ook 2de hands platen... ook enkele blu ray filmen en muziek cd's, maar vooral platen, hetgeen ik zeker niet erg vind. Zeker de de moeite om eens te gaan zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid