facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MUSIC Factory X

MUSIC Factory X

Info

"MUSIC factory X" is a creative music studio for new DJs as well as lovers of quality music. On the page you can hear both old hits and modern tracks. For lovers of musical history, we also post publications with photos of popular bands and artist.



"! Gesloten op vrijdag 30 en zaterdag 31 december !Na meer dan 30 jaar ervaring in Rudy’s Muziekshop te Oostende werd De Muziekwinkel te Gistel opgericht. U kunt er terecht voor de aanschaf van snaarinstrumenten maar ook voor herstel en onderhoud. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van muzieklessen op maat."
Adres: Koolaerdstraat, 8470 Gistel
Stad: Gistel
Route: Koolaerdstraat
Postcode: 8470



op zoek naar gerelateerd: Freedom Williams, Zelma davis, Everybody Dance Now wiki
Recensies
Bijna een jaar geleden gestart met lessen volgen bij Guy. Als leek ervaarde ik ze als zeer toegankelijk, professioneel en op maat. Vooral dat laatste maakte dat gitaar leren spelen, voor mezelf is uitgegroeid tot een zeer interessante/uitdagende hobby. In de muziekboetiek vind je een uitgebreid assortiment aan snaarinstrumenten en accessoires. Ook voor herstellingen en onderhoud ben je hier aan het juiste adres. Ikzelf kocht er alles om mijn hobby uit te oefenen.
Guy is een zeer ervaren muziekleraar. Ik volg er privé gitaarlessen die volledig persoonlijk zijn afgestemd op mijn muziekkeuze. Een aanrader voor de beginnende als ervaren gitarist. Guy is gespecialiseerd in snaarinstrumenten en verkoopt ook een uitgebreid assortiment. Ik heb er ook mijn gitaar gekocht met deskundige uitleg. Een aanrader.
Al jaren onderhoud en aankoop instrumenten heel mooie goeie gear voor een terechte prijs
Guy verzorgt lessen op maat, met geduld en een stapsgewijze begeleiding om je favoriete songs in de vingers te krijgen. Eveneens in zijn shop prachtige snaarinstrumenten collectie.
Vriendelijke man met veel kennis van zaken. Een vakman die met liefde zijn beroep uitoefent. Goede herstelling uitgevoerd.
Heel vriendelijke bediening en TOP professionele begeleiding bij het maken van je keuze.
Toffe vriendelijke uitleg gekregen. Kom zeker terug!!
Een top gast ,de Guy,
Ik volg gitaar les in de Muziekboetiek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid