facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Museum Voor De Oudere Technieken

Adres: Guldendal 20, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 02 270 81 11
Stad: Grimbergen
Route: Guldendal 20
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: Zomeren in het MOT, Guldendal 20 1850 Grimbergen, Guldendal Grimbergen, Open Monumentendag 2021 Grimbergen, Heemschut Grimbergen, Jaarmarkt Grimbergen 2021, Workshops Grimbergen, Verjaardagsfeestje Grimbergen
Recensies
Mooi museum bestaande uit een kasteelruïne, grote boerderij en twee watermolens. De tentoonstellingen zijn ook voor kinderen geschikt door de proefjes die ze kunnen doen. De molens liggen op wandelafstand van elkaar.
Heel fijn museum! Mooi voorgesteld: nostalgie en weetjes voor volwassenen, maar vooral leuk voor kinderen. Zoektochten, doe-opdrachten, kasteeltoren beklimmen, speelzolder, het stak allemaal goed in elkaar. En de buiten-omgeving is zalig om nog even te wandelen. Echt eens doen!
Heel fijn museum op een steenworp van de Brusselse ring midden in een groen park.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Één heel fijne tijd besteed in het museum. Veel doe-dingen! Escape room was klein maar leuk! Op half uurtje buiten! Prinsenkasteel ook binnen gegaan! Zeker 30 euro voor ons vier voor dit alles waard! Aanrader vooral in zomer met workshops!
Erg gericht op kinderen. Leuk doe-museum waar vanalles te zien én te beleven valt. De speelzolder was een succes bij onze dames van 9 en 10 jaar oud. Het beklimmen van het kasteel is zeker de moeite waard. Ook daar zijn er superleuke opdrachtjes te doen.
Ze hebben drie afdelingen. Wassen, smeden en houtbewerking. Je moet voor de houtbewerking komen. Dat is een behoorlijk volledige verzameling van een best uitgebreid vakgebied. Volgens mij hebben ze niet alle namen van elk stuk helemaal juist. Het zijn in ieder geval niet de gebruikelijke nemen in de vakhandel vandaag voor een aantal van de hout schaven. Ik wil met deze aanbieden om met de mensen van het museum de stukken eens te overlopen. Het is in om vandaag met bewondering naar Japanse tools te kijken en daar hebben ze veel aandacht voor. Het zou toch tof zijn om ook de voordelen van onze zagen ten opzichte van de Japanse zagen aan te geven. Maar... Het is meer dan de moeite waard om er tijd voor uit te trekken. Ik weet van de delen die ons binnen liet dat de meesten er op een uur door zijn... Ik en mijn museum-partner hadden 2 uur nodig. We hebben dan ook de filmpjes over vaten maken en klompen maken helemaal uit gekeken.
Mooie omgeving, leerrijke ervaring voor groot en klein, goede begeleiding.
Super aanrader met kinderen. In het museum kunnen ze vanalles ontdekken en aanraken, aangepaste zoektochten om het museum nog actiever te beleven. In de zomer zijn er extra activiteiten op maandag, woensdag en dinsdag. Echt de moeite!
Heel leuk museum op drie locaties met veel "doe-activiteiten" voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Voor de volwassenen is het een nostalgische reis naar de tijd van onze ouders en grootouders.
Een heel leuk museum voor jong en oud. Speciaal voor de kinderen van 3 tot 12 jaar zijn er verschillende speurtochten, doe activiteiten. Over het hele museum zijn er voor elke leeftijd opdrachten opgesteld en voor elk wat wils. Van makkelijke tot moeilijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid