facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muscle Car

Info

Onze autohandel heeft zich doorheen de jaren vooral gespecialiseerd in tweedehandswagens uit de hothatch klasse, de krachtigere versie van een hatchback. Ideaal voor de autoliefhebber die net dat tikkeltje meer wil.



"2de handsvoertuigen"
Adres: Mechelsesteenweg 327, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: +32488446739
Stad: Willebroek
Route: Mechelsesteenweg 327
Postcode: 2830


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage SVEN Garage SVEN 3 km Eén keer en nooit meer. Onze Fiat 500 was afgekeurd op de technische controle wegens ...
Recensies
Top kerel…weet waar hij over praat en heb een mooie wagen van hem gekocht. Zeer tevreden van Alles is vlot verlopen. Nogmaals bedankt ,een echte aanrader.
Zeer beschikbaar uurrooster ter bezichtiging een belletje of Whatsapp en je kan gaan bezichtigen heeft een redelijke stock achter de hand en is zeer vriendelijk en behulpzaam bood zelf aan om de juiste kleur en juiste configuratie te zoeken we hebben dan ook daar onze gading gevonden.
Voor mijn vrouw was ik op zoek naar een Clio RS. Gezien het aanbod contact opgenomen met Muscle Car, zaterdag was een beetje lastig voor ons dus konden we zelfs op zondagochtend terecht. Proefrit gemaakt in een Clio RS en dit beviel goed. Echter miste de versie die we uiteindelijk voor ogen hadden een aantal opties welke voor ons wel belangrijk waren. Filip is een zeer aardige man met kennis van zaken en komt zeer betrouwbaar over. Er werd zelfs nog aangeboden om enkele opties achter te monteren. De huidige auto was helaas voor Filip niet interessant, begrijpelijk, dit was ook een duurdere wagen dan de Clio. Uiteindelijk bij een andere dealer een deal gesloten voor een auto met de juiste opties en ook inruil van onze oude auto, maar dat neemt niet weg dat we door Filip uitermate goed zijn behandeld. Al met al dus een betrouwbaar en klantvriendelijk adres waar met de klant mee wordt gedacht.
Filip is een heel professionele verkoper die met je meedenkt om de perfecte auto voor je te vinden. Prijzen zijn scherp- service is top. Ik ben heel enthousiast over mijn aankoop bij hem
Hele vriendelijke en heel serieuze persoon. Het was een waar genoegen. Zeer behulpzaam, ook na de aankoop.
Een aanrader wie een clio rs wil kopen dit is is het juiste adres waarom om dat het een eerlijk man is en klantvriendelijk en heeft mooie clio rs en is Hooft verdeler van Europa wan ik kan het weten want wij hebben er 2 gekocht kort om hier moet je zijn als je clio rs zoek zoals ik al zei eerlijk man vriendelijk en de juiste prijzen a u b mijn meennig
Zeer vriendelijke en kennisvolle verkoper. Verkoop ging vlot en alles werd gedaan naar wens.
Heel aangename en goede verkoper! Steeds ruim aanbod van prachtige wagens te koop! Plezier om zaken mee te doen met deze aangename heer!
Ervaren verkoper, met enorm veel kennis van zijn product. Interesse in aankoop van een RS is dit echt DE place to be.
Goeie service uitermate een aanrader
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Muscle Car met het openbaar vervoer


Blaasveld Station 180 meter
287
Blaasveld Station 190 meter
287
Blaasveld Station 210 meter
286
Blaasveld Station 240 meter
286
Blaasveld Hinxelaar 460 meter
286
287

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid