facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Musée du Cyclisme

Musée du Cyclisme

Geschiedenis

L'histoire d'une passion dédiée à la Grande Histoire du cyclisme et à ses acteurs depuis le Musée du Cyclisme de Lavaux-Sainte-Anne jusque Roeselare.

Adres: Delaerestraat, 33, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: 051 269600
Stad: Roeselare
Route: Delaerestraat, 33
Postcode: 8800



op zoek naar gerelateerd: KOERS museum shop, Wielermuseum Roeselare, KOERS museum tickets, KOERS Roeselare, Wielermuseum Roeselare openingsuren, Fiets museum, Natourcriterium Roeselare tickets, Fietsmuseum België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum van de Wielersport Museum van de Wielersport 175 meter KOERS heropende in de zomer van 2018 de deuren met een nieuwe inrichting.nnHet is ee...
VL curiosa en handtassenmuseum VL curiosa en handtassenmuseum 820 meter Gisterenavond genoten van boeiende uitleg en prachtige opstelling van de handtassen.....
Recensies
Mooi gebouw die zeer mooi ingericht werd voor KOERS. Vond het top. Niet te groot maar net goed. Voor de wielerfans maar ook voor de toevallige passant.
Interessant museum met veel beeld en geluid materiaal om info te delen. Mooie collectie van voorbeeld fietsen. En veel activiteiten voor de kindjes.
Leuk museum waar de geïnteresseerden toch makkelijk 1,5 tot 2u nodig hebben om alles te bekijken.
het was zeer tof en we hebben er van genoten
Koers liefhebbers komen hier aan hun trekken.
Heel leuk museum met een mooie collectie. Misschien wat elementen van de tentoonstelling: 'Heeren vertrekt' gebruiken om alles wat interactiever te maken.
Net Cyclist bier gaan leveren in de shop van het koersmuseum. Nadien lekkere frisse tomaat garnaal gegeten, ook een toffe originele presentatie .
Prachtig museum waar je de geschiedenis van de koers en de fiets kan ervaren. Unieke truien, fietsen, foto’s,... Voor bedrijven zijn er eveneens vergaderzalen ter beschikking. Een aanrader tijdens een bezoek aan Roeselare!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid