facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Musée du Circuit

Adres: Cour de l'Abbaye, 4970 Stavelot
Telefoonnummer: +3280880878
Stad: Stavelot
Route: Cour de l'Abbaye
Postcode: 4970



op zoek naar gerelateerd: Museum Spa-Francorchamps prijs, Spa Museum water, Oorlogsmuseum Stavelot, Abdij van Stavelot-Malmedy, Werken circuit Spa, Museum Stavelot, Abbaye de Stavelot, Abdij Stavelot bezoeken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abbaye de Stavelot Abbaye de Stavelot 45 meter Enkel de buitenzijde gezien. Vrij indrukwekkend. In een modern bijgebouw is de ingang...
Recensies
Zeer mooie verzameling wagens en moto's die op circuit van Spa Franchorchamps ooit hebben gereden.
Mooie opstelling van race-wagens gedurende 100j: BMW, Ford, Porsche, VW GOLF1, LOTUS, MG etc Overzicht van alle bekende racepiloten Als extraatje: race motors!
Leuk klein museumpje. De auto s wijzigen soms doordat ze nog gebruikt worden door de privé eigenaars. Interessante informatie en een F1 Simulator. Helaas door corona niet te gebruiken.
Dit is echt een aanrader voor wie van autosport houd
Leuk museum onder de abdij over het circuit, de wagens en de winnaars.
Zeer mooi museum. Mensen die autoliefhebber zijn zullen zich hier zeker amuseren. Wij hebben de drie museums gedaan en hebben dan nog iets gegeten in het museumcafé.
Heel toegankelijk en heel tof! Zelf houd ik niet van musea maar dit vond ik heel leuk!
Leuk museum. De moeite zeker waard om eens te bezoeken. Jammer dat je alleen kaartjes kunt kopen voor het hele museum. Er zijn meerdere museas in het gebouw. Mooie collectie van auto's en motoren met veel geschiedenis. Keurig uitgelegd op de borden aan de wand.
Netjes. Goed uitgelegd. Uurtje of 2 kan je makkelijk in rondlopen. Helemaal rolstoel toegankelijk. Veel horeca in de buurt. Makkelijk ondergronds parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid