facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multiplay

Multiplay

Info

Multiplay is een interactieve videogame expo!
Leren, maar vooral ook DOEN!

(Retro)Arcades, Virtual Reality, Consoles, Rhythm & Dance, PC Gaming..
Van Pong uit de jaren 70 tot en met Fortnite, je kan het hier allemaal uitproberen en spelen!

Adres: franslaan 32, Nieuwpoort
Telefoonnummer: +32499946970
Stad: Nieuwpoort
Route: franslaan 32


Recensies
Veel te zien en te spelen. Gaande van oude retro games tot vr. Zelfs een lokaal met LAN party ingericht. Zeker de toegangsprijs van 15 Euro p.p. waard.
Een absolute aanrader, we gingen er even een uurtje piepen en zijn er uiteindelijk de hele namiddag blijven hangen, van de oude arcades tot VR en fortnite, je kan echt met alles aan de slag!
Geweldige expo! Heel vriendelijk personeel, super schappelijke prijzen voor drank etc. Er zijn veel originele kasten, oude consoles, ... Veel van de emulators werken beter dan de originele ooit deden. Kom zeker met een paar en speel tegen elkaar :
Top! Old skool classic arcade; M.Kombat, Duck Hunt, LS Larry... Tot VR games, all incl
Superleuke namiddag beleefd hier. Een wereld vol plezier voor de 7-jarige en een grote nostalgische trip voor de 40-jarige. Dikke aanrader! Proficiat en bedankt aan de bouwers!
Super fijn om te gamen! Van de eerste games tot het aller nieuwste met vr enzo. Ook een heel mooie collectie van de aller eerste pc's tot de nieuwste. Knap!
Vriendelijk mensen en veel game keuze. En je mag binnen en buiten wandelen hoe leuk is dat, en de stempel is één dag geldig.
Heerlijk overzicht van retro videogamemachines tot en met moderne technologie. Zalig spelen in een ontspannen sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid