facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multifleurs chatelineau

Multifleurs chatelineau

Info

Cette page est pour mon magasin , je vous remercie de l aimer ,..

Adres: 1 rue des masuirs 6200, 6200 Châtelineau, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0478993522
Stad: Châtelineau
Route: 1 rue des masuirs 6200
Postcode: 6200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Votre fleuriste Votre fleuriste " Dites le avec des fleurs " 2 km Zeer goede kwaliteit bloemen warm en vriendelijk welkom zeer mooie winkel bravo
Tournesols Tournesols 3 km Veel keuzes. Bloemen, moestuin, dieren, buitendecoratie, interieurdecoratie. Aardig e...
Recensies
Ik ben al heel lang klant en voormalig medestudent van de mensheid. Ik werd categorisch geweigerd om een ​​eenvoudig bruidsboeket te maken onder het voorwendsel dat het de vrijdag voor Moederdag was... Dit was mijn laatste bezoek. Zeer teleurgesteld in Christophe. Ik zal nu mijn geld uitgeven aan zijn concurrenten.
Super hallo goede bloemist hij is heel voorzichtig
Schitterend boeket gemaakt naar wens van een klant tint. Thuisbezorgd op tijd. Dankjewel meneer Bloemist, dit boeket viel in de smaak.
Heel erg goed welkom erg aardig personeel
Prima winkel met een fijne sfeer. De beheerder en zijn medewerkers zijn erg vriendelijk en geven goed advies. Zeer ruime keuze aan bloemstukken. Je kunt er met je ogen dicht naar toe gaan.
Christophe is een persoon vol ideeën en inspiratie. Ik wens hem een ​​goede voortzetting want onze klanten zijn niet verantwoordelijk voor de drama's van de covid. Soms moeten we teruggaan voor bestellingen omdat we vrezen voor ons leven. Ik hoop van harte dat dit geen afbreuk doet aan zijn werk. Succes Christoffel.
Zeer creatief, origineel in zijn composities van boeketten, schoven..... Winkel altijd zeer goed ingericht en in overeenstemming met het thema van het moment of het seizoen!
Christophe heel mooi en mooi bewerkt dankzij hem voor zijn zeer nette werk
Zeer mooie montage van bloemen
Ik heb lief. Altijd keuze. Schitterende montages.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid